Interpretare vis în care apar boabe de mei

0
325

Visele despre mei au diferite semnificații în funcție de context. Dacă visezi păsări care mănâncă mei, înseamnă că nu trebuie să faci achiziții în viitorul apropiat, mai ales dacă sunt oferite de persoane necunoscute.

Visul în care vezi boabe de mei prezice schimbări pozitive, faptul că situația financiară se va stabiliza cât de curând, pentru că vor apărea surse neașteptate de venit.

Iată ce semnificație au visele despre boabe de mei:

  • Visul în care dai cu mătura boabele de mei de pe podea, arată că există oameni în apropierea visătorului care sunt invidioase și îi vor răul.
  • Dacă visezi că aduni boabele de mei împrăștiate pe masă, ar trebui să fii mai atent cu prietenii și rudele. Este posibil ca cineva apropiat să aibă nevoie de ajutor.
  • Visul în care boabele de mei au fost aruncate la păsări și încolțesc, poate fi un semn de îmbunătățire a situației materiale.
  • Dacă în vis hrănești păsările cu mei, asta indică că vei avea în viața reală profit, în urma unor decizii și investiții bune. Acest vis este foarte popular și de bun augur, prezice că profitul visătorului va crește, iar dificultățile lui financiare se vor rezolva și vor fi de domeniul trecutului.
  • Dacă visezi cum dai boabe de mei la pui, înseamnă că vei avea o sursă de venit mic, dar stabil.
  • Atingerea boabelor de mei în vis, în realitate semnifică bârfă.
  • Visul în care cumperi mei pentru a hrăni puii, arată că vei avea multe câștiguri financiare.
Citește și:  Interpretare vis in care scoti sunete de animale

Dacă visezi cum gătești mei în vis, acesta este un act care prezice respectul, prosperitatea familiei. De exemplu visul în care terciul din mei este în tigaie și nu s-a ars, semnifică o recoltă bogată pentru fermieri.

Făina de mei în vis arată că în realitate nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că vei fi plin de energie și sănătatea ta va fi bună.

Dacă visezi cum gătești boabe de mei, înseamnă că vei avea o sănătate bună. Când un pacient are un asemenea vis, el se va recupera în viitorul apropiat.

Visul despre boabe de mei coapte, arată că în realitate, în viitorul apropiat, vei avea noroc în dragoste. De asemenea, acest vis poate semnifica și obținerea prosperității în viața reală.

Saci plini cu mei în vis, înseamnă că în curând o persoană va câștiga dacă este perseverentă în ceea ce face. Boabele de mei umede în vis pot prezice pierderea unei sume de bani, din cauza intrigilor și a faptului că ești prea bun și altruist.

Dacă visezi că freci boabele de mei în palmă, înseamnă că în realitate vei face un drum lung, dificil, dar va merita efortul, pentru că îți vei atinge obiectivul dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.