Pietre pretioase pentru Fecioara

0
448

Fecioara este o zodie de pamant, zodie feminina guvernata de planeta Marte. Nativii din zodia Fecioarei simt mereu nevoia de a-i ajuta pe cei din jur, nu neaparat din placere, ci din cauza faptului ca isi doresc mereu ca munca sa le fie recunoscuta si apreciata. Cu toate acestea, Fecioara este intotdeauna amabila, este responsabila si, mai mult decat atat, este exigenta atunci cand vine vorba de atingerea scopurilor. Si cum fiecarui semn zodiacal ii sunt atribuite anumite pietre pretioase, in randurile care urmeaza va vom prezenta cele mai semnificative pietre pretioase pentru Fecioara.

Fiind o zodie de pamant, acest aspect influenteaza intr-o foarte mare masura si culorile pietrelor pretioase specifice acestui semn zodiacal. Bijuteriile pentru nativii din zodia Fecioara trebuie sa fie perfecte din absolut toate punctele de vedere si, mai mult decat atat, trebuie sa fie caracterizate prin simplitate, rafinament si originalitate, ceea ce inseamna ca Fecioara isi va cauta intotdeauna bijuterii deosebite.

Sardonix

Una dintre cele mai importante pietre pretioase specifice acestui semn zodiacal este sardonixul. Sardonixul este de culoare neagra insa prezinta straturi in degrade in culori mai deschise. Sardonixul are rol protector asupra nativului care o poarta, fiind in acelasi timp aducatoare de noroc. Mai mult decat atat, Fecioarele care vor purta sardonix vor avea parte de relatii sociale, dar si profesionale caracterizate prin aromonie, sardonixul protejand si cuplurile. Tot aceasta piatra pretioasa are efecte benefice in ceea ce priveste recastigarea increderii in fortele proprii, trecerea peste anumite obstacole ale vietii. Este potrivita si pentru cei care detin functii de oratori.

Citește și:  Pietre pretioase pentru Gemeni

O alta piatra pretioasa caracteristica acestui semn zodiacal este carneolul. Culoarea sa ca de foc sugereaza vitalitatea.

carnelian

Amazonitul este o alta piatra pretioasa recomandata nativilor din zodia Fecioarei. Este perfecta pentru cei care au probleme de sanatate deoarece are puteri curative, insa poate fi purtata si de catre persoanele care trec prin perioade agitate sau urmeaza sa treaca prin niste teste, amazonitul avand capacitatea de a elimina nervozitatea si stresul.

Topazul este o alta piatra pretioasa deosebita potrivtia nativilor din zodia Fecioarei. Este potrivita persoanelor care ocupa functii importante de lideri deoarece ajuta la imbunatirea capacitatii de concentrare precum si a competentelor organizatorice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.