Interpretare vis in care te uiti la un film sau la un serial

0
1586
Interpretare vis in care te uiti la un film sau la un serial

Interpretarea viselor in care te uiti la un film sau la un serial se refera in general la evenimente mai aparte sau relatii care vor trebui modificate.

Daca visezi ca te uiti la un film atunci se poate ca in scurt timp sa pornesti o noua afacere care nu iti va schimba prea mult starea contului tau dar in schimb o sa iti creeze mai mult timp liber si o satisfactie generala.

Visul in care esti acasa si urmaresti un film la televizor reflecta per ansamblu un proces prin care vei incerca sa iti pui in ordine gandurile si actinile, se pare ca in ultima vreme te-ai cam delasat si in viitorul apropiat o sa recuperezi ce ai pierdut in ultimele luni.

Daca visezi ca urmaresti un film din dormitor semnifica faptul ca te necajeste ceva in casnicia ta sau in relatia sentimentala pe care o ai, nu esti multumit(a) cu unele aspecte ale casniciei si in curand o sa vezi despre ce este vorba, o sa afli daca este cu adevarat vorba despre ceva serios sau ai doar impresia.

De multe ori visul in care urmaresti cu atentie niste scene de film face trimitere la aspecte ale trecutului tau, exista undeva in faptele pe care le-ai facut decizii gresite care abia acum isi arata efectele si nu o sa intelegi prea bine despre ce este vorba decat in momentul in care o sa te duci direct la cauze si o sa incerci sa remediezi ce se mai poate.

urmarind un film

Daca in realitate exista astfel de situatii, si stii foarte bine ca exista astfel de cazuri, atunci visul este un imbold pentru a revedea anumite situatii incalcite a caror povara te apasa caci ai sanse mari sa clarifici enigme ale trecutului.

Citește și:  Interpretare vis în care ești urmărit de o persoană necunoscută

Daca in realitate nu ai de ce sa iti faci griji in legatura cu familia sau serviciul, ori relatiile pe care le ai, atunci se poate ca ceva in viata ta sa se schimbe sau sa afli informatii noi care te vor impinge la o schimbare mai profunda.

Visul in care vizionezi un film de razboi poate reflecta in realitate o situatie conflictuala din inima ta, ai de luat niste decizii si nu esti hotarat(a) in ce directie sa o iei, o sa ai nevoie de cineva sa te sprijine in luarea unei decizii importante.

Daca visezi ca stai acasa linistit(a) si urmaresti un serial la televizor atunci semnifica faptul ca ai probleme in elaborarea unui plan cu bataie mai lunga, nu reusesti sa pui cap la cap niste lucruri, ai nevoie de timp si nu prea ai.

In aceeasi situatie se poate ca in viata reala sa ai probleme de natura spirituala si sa cauti la nesfarsit in locul nepotrivit  niste raspunsuri, visul semnifica faptul ca trebuie sa cauti in alta parte ceva sa pe cineva.

De asemenea, daca visezi ca te uiti la un serial care iti arata de fiecare data aceleasi secvente simbolizeaza o greseala pe care o repeti mereu fara sa iti dai seama, faci ceva care mai tarziu, in timp, o sa iti ruineze intregul plan sau intreaga activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.