Interpretare vis in care apare un beton

0
6044
Interpretare vis in care apare un beton

Interpretarea viselor in care apare un beton. Daca visezi un beton de ciment inseamna ca vei avea parte de stabilitate si de succes la locul de munca.

Betonul din vis adesea reprezinta siguranta pe toate planurile, faptul ca esti constient ca calci pe un teren ferm, stii exact incotro ti se indreapta viata, esti un om puternic si rezisti foarte bine la incercarile la care esti supus in viata.

In acelasi timp betonul din vis reprezinta si faptul ca esti in stare sa construiesti ceva de durata, indiferent ca este vorba despre cariera ta, indiferent ca este vorba despre relatiile cu cei din jur, mai ales cu persoanele de sex opus.

In aceeasi ordine de idei betonul din vis reprezinta si fermitate in decizii, faptul ca nimeni nu te poate influenta si in nici un caz convinge sa renunti la ceea ce gandesti, esti rezistent la tot ceea ce inseamna mediul exterior, nu te lasi doborat nici de vorbe rele, nici de fapte murdare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o adeverinta

Daca visam un drum de beton pe care mergem, acest lucru simbolizeaza deasemenea faptul ca vom reusi sa trecem cu bine peste tot, suntem siguri de drumul pe care am pornit in viata si ne bazam pe propriile forte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.