Interpretare vis in care te loveste cineva cu masina

0
16423
Interpretare vis in care te loveste cineva cu masina

Interpretarea viselor in care te loveste cineva cu masina se refera la necazuri pe care le vei avea din cauza cuiva, cel mai probabil reflecta griji materiale si greutati intr-o activitate anume.

Daca visezi ca mergi pe strada si cineva te loveste cu masina atunci inseamna ca o persoana incearca sa te impiedice sa rezolvi ceva.

Daca visezi ca cineva te loveste cu masina reflecta situatii in care o sa fi abuzat(a) de cineva sau iti va produce pagube datorita activitatii pe care o desfasoara sau a comportamentului persoanei respective.

lovit de masina

Daca visezi ca cineva te loveste cu masina inseamna ca in realitate cineva nu ia in seama emotiile sau sentimentele tale, s-ar putea ca cineva sa tina la tine foarte mult si tot incearca sa iti atraga atentia cumva.

S-ar putea ca in viata reala o persoana aprpiata sa aiba un comportament lacom si datorita acestui fapt sa te lipseasca de  unele surse de castig.

Visul in care cineva conduce o masina reprezinta in general un consum mare de energie din partea cuiva pentru a pune in practica un ideal sau un plan, poate sa reflecte ambitia cu care incearca sa castige ceva. In acest caz visul te anunta ca s-ar putea ca in goana dupa avere sau dupa un castig temporar de bani sa te lezeze, sa iti fie diminuat liberul arbitru, sau libertatea de actiune, sau dreptul de a obtine ceva. Se poate spune ca o persoana anume incearca sa ia mai mult decat i se cuvine intr-o anumita situatie sau imprejurare favorabila.

In orice caz, asemenea vis prevesteste un necaz pe care cineva o sa il provoace din cauza rapacitatii.

Citește și:  Interpretare vis in care pierzi documente importante sau date importante

Daca in vis te loveste o persoana feminina cu masina inseamna ca in viata reala calca o ibita pe sentimentele tale. In aceeasi situatie se poate reflecta si suprematia pragmatismlui asupra planului sentimental, sau victoria ambitiei asupra cumpatarii.

Daca visezi asa ceva inseamna ca vei intampina situatii neprevazute in drumul tau, sau vei avea piedici neasteptate la punerea in aplicare a unor planuri.

accident de masina

Visul arata in mod clar ca un coleg sau un partener este prea grabit(a) sa faca ceva anume, probabil nu mai are rabdare sa se intample toate intr-un mod natural si firesc. Din aceasta cauza sunt posibile “accidente” neprevazute si anume este posibil sa te lovesti de impotrivirea cuiva de la serviciu ori vreun partener de afaceri nu este de acord cu medota de investitie gandita de tine ori alta imprejurare in care te lovesti de rezistenta cuiva.

In cazul in care la serviciu ai de gand sa iti pui in aplicare un proiect s-ar putea ca sa ti se opuna alti colegi sau vreun sef sa fie invidios pe inteligenta ta si sa iti puna bete in roate ca nu cumva sa te afirmi si pe altii sai ii pui intr-un con de umbra.

S-ar putea la fel de bine ca sa visezi ca te loveste un om in varstacu masina si atunci este un semn ca trebuie sa recurgi la metode mult mai inteligente sa realizezi ceva. Totodata mai poate semnifica si o situatie in care nu o sa asculti de cineva cu mai multa experienta si exista riscul sa iti ratezi un plan de afacere sau alta initiatva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.