Interpretare vis în care te lovește cineva cu mașina

0
16542
Interpretare vis in care te loveste cineva cu masina

Interpretarea viselor în care te lovește cineva cu mașina se referă la necazurile pe care le vei avea din cauza cuiva; cel mai probabil reflectă griji materiale și dificultăți într-o anumită activitate.

Dacă visezi că mergi pe stradă și cineva te lovește cu mașina, atunci înseamnă că o persoană încearcă să te împiedice să rezolvi ceva.

Dacă visezi că cineva te lovește cu mașina, reflectă situații în care vei fi abuzat(a) de cineva sau îți va produce pagube din cauza activității pe care o desfășoară sau din cauza comportamentului persoanei respective.

lovit de masina

Dacă visezi că cineva te lovește cu mașina înseamnă că în realitate cineva nu ia în seamă emoțiile sau sentimentele tale; s-ar putea ca cineva să țină la tine foarte mult și să încerce mereu să-ți atragă atenția într-un fel sau altul.

S-ar putea ca în viața reală o persoană apropiată să aibă un comportament lacom și din cauza acestui fapt să te priveze de unele surse de câștig.

Visul în care cineva conduce o mașină reprezintă în general un consum mare de energie din partea cuiva pentru a pune în practică un ideal sau un plan; poate să reflecte ambiția cu care încearcă să obțină ceva.

În acest caz, visul te avertizează că s-ar putea ca în căutarea averii sau a unui câștig temporar să fii prejudiciat(a), să-ți fie diminuat liberul arbitru sau libertatea de acțiune, sau dreptul de a obține ceva. Se poate spune că o persoană anume încearcă să obțină mai mult decât i se cuvine într-o anumită situație sau împrejurare favorabilă.

În orice caz, un astfel de vis prevestește un necaz pe care cineva îl va provoca din cauza lăcomiei.

Dacă în vis te lovește o persoană feminină cu mașina, înseamnă că în viața reală calcă în picioare sentimentele tale. În aceeași situație se poate reflecta și suprematia pragmatismului asupra planurilor sentimentale sau victoria ambiției asupra măsurii.

Dacă visezi așa ceva, înseamnă că vei întâmpina situații neprevăzute pe parcursul drumului tău sau vei avea piedici neașteptate la punerea în aplicare a unor planuri.

Citește și:  Interpretare vis in care se rastoarna un copac peste masina ta

accident de masina

Visul arată în mod clar că un coleg sau un partener este prea grăbit(a) să facă ceva anume; probabil nu mai are răbdare să se întâmple totul într-un mod natural și firesc. Din această cauză sunt posibile “accidente” neprevăzute; este posibil să te lovești de opoziția cuiva de la serviciu sau poate că vreun partener de afaceri nu este de acord cu metoda de investiție gândită de tine sau alte împrejurări în care te confrunți cu rezistența cuiva.

În cazul în care la serviciu ai de gând să-ți pui în aplicare un proiect, s-ar putea să ți se opună alți colegi sau poate că vreun șef este invidios pe inteligența ta și îți pune bețe în roate ca să nu te afirmi și ca să îi țină pe ceilalți în umbră.

S-ar putea la fel de bine să visezi că te lovește un om în vârstă cu mașina și atunci este un semn că trebuie să recurgi la metode mult mai inteligente pentru a realiza ceva. Totodată, acest vis mai poate semnifica și o situație în care nu vei asculta de cineva cu mai multă experiență, iar există riscul să-ți ratezi un plan de afaceri sau o altă inițiativă.

Accidentele rutiere în visuri pot fi de asemenea legate de anxietatea față de viitor sau de deciziile pe care le ai de făcut. Poate că simți că ești pe un drum periculos în viața ta și că ai nevoie de mai mult control. Este și posibil ca acest vis să fie un semn al fricilor tale interioare legate de schimbări majore ce se pot întâmpla în viața ta.

Dacă visul tău a fost extrem de vivid și detaliat, acesta ar putea să îți indice anumite convingeri sau gânduri subconștiente pe care nu le-ai examinat în mod adecvat până acum. Visul ar putea fi un mod al subconștientului tău de a îți semnala că ar trebui să acorzi mai multă atenție unor aspecte ale vieții tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.