Interpretare vis in care apare o figura

0
286
Interpretare vis in care apare o figura

Interpretarea viselor in care apare o figura. Atunci cand visezi o figura, mai ales daca ea este misterioasa, inseamna ca in viata de zi cu zi te confrunti cu o serie de aspecte care te fac foarte confuz si trebuie sa incerci sa remediezi totul.

In cazul in care visul tau este foarte puternic legat de o anume figura inseamna ca la locul de munca ai probleme de comunicare cu sefii, deoarece nu-ti convine cum isi gestioneaza acestia activitatile. Cand visezi o figura tiparita sau desenata inseamna de fapt ca vei fi foarte fericit pentru ca vei primi aprecierea de care ai nevoie si pe care o meriti in acelasi timp.

O figura sau un chip frumos in vis poate sa simbolizeze in realitate o stare de plina armonie insa aceasta stare se va concretiza intre aparenta si esenta, deci intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari.

Pe de alta parte daca ne apare o figura necunoscuta, care pare sobra, in vis, inseamna ca e posibil sa cunoastem o persoana noua in viata noastra, sa interactionam cu cineva interesant care ne va ajuta neconditionat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un prizonier

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca figura poate sa fie si o figurina de joc, ceea ce inseamna ca ne asteapta ceva palpitant, o surpriza frumoasa poate, care ne bucura si ne ajuta sa ieism din starea negativa pe care o avem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.