Interpretare vis in care apare un aragaz

0
7301
Interpretare vis in care apare un aragaz

Interpretarea viselor in care apare un aragaz. Acest vis simbolizeaza ca vei avea parte de sprijin din partea celor apropiati, ca sa realizezi o serie de proiecte prezente, iar pentru asta ai nevoie si de o evolutie proprie, trebuie sa progresezi, sa inaintezi pe toate planurile ca sa reusesti.

Va trebui sa depui o serie de eforturi pentru a putea sa iti intretii relatiile prezente, sa nu te plafonezi si sa nu ramai instrainat de societate.

In momentul in care visezi ca aprinzi un aragaz la unul sau mai multe ochiuri inseamna ca e posibil sa legi noi relatii frumoase care iti vor fi de ajutor si daca visezi ca un aragaz explodeaza, acesta poate sa aiba mai multe inetelesuri.

Focul puternic creat poate sa fie echivalentul pasiunii, al dragostei care te arde, al amorului patimas pe care in curand il vei cunoaste, ori poate sa fie echivalentul unui necaz de proportii care te va distruge in cele din urma, te ma macina pana cand nu va mai ramane nimic din tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare jar

aragaz

Totodata un aragaz care explodeaza in vis poate sa fie si prevestitorul unor bucurii mari, a unor evenimente pline de euforie, care iti umplu inima, iti infrumuseteaza viata.

Exista atat de multe interpretari pentru un aragaz in explozie deoarece conteaza foarte mult starea psihica sau sentimentul pe care visul ti-l creeaza.

Daca iti da o stare de bine atunci e clar ca vei avea parte de o perioada frumoasa, in schimb daca iti creeaza o stare negativa inseamna ca nu vei trece prea bine peste obstacole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.