Interpretare vis in care inchizi sau deschizi o fereastra

0
3526
Interpretare vis in care inchizi sau deschizi o fereastra

Interpretarea viselor in care inchizi sau deschizi o fereastra se refera in general la situatii in care nu esti prea hotarat(a) ce sa faci, ce pozitie sa adopti sau ce masuri sa aplici, visul reflecta indecizie si fragilitatea emotiilor fata de cineva.

Daca visezi ca te afli acasa si inchizi o fereastra atunci s-ar putea ca in curand sa ti se deschida un nou orizont in fata ta, o sa ai niste oportunitati pe care le vei putea fructifica sau nu, in cea mai mare masura o sa depinda de tine si de deciziile pe care le vei lua.

deschidem geamul

Visul in care apare o fereastra are un simbolism mai aparte, reprezinta o realitate pe care poti sa o accesezi sau nu, un nou drum sau o noua cale in viata ta.

In asemenea vis o mare importanta o au peisajele ce se observa dincolo de fereastra, ce alte personaje sau lucruri vezi prin geam. Daca visezi ca deschizi o fereastra spre o gradina frumoasa si plina de flori atunci in viata reala o sa ai o sansa foarte mare de a-ti implini niste dorinte, o sa ai posibiliatea sa iti faci niste relatii extraordinare de pe urma carora o sa beneficiezi mult timp de acum incolo. Visul ilustreaza multa liniste si pace sufleteasca, indestulare in casa si o viata de familie fericita.

Daca visezi un asemenea peisaj si inchizi fereastra atunci nu este de bun augur, visul reflecta refuzul unor asemenea posibilitati, se pare ca in scurt timp o sa iti strici linistea sufleteasca si treburile o sa ia o turnura mai putin placuta.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi aura energetică

In situatia in care visezi ca deschizi fereastra si vezi strada si o multime de cladiri inseamna ca iti doresti foarte mult o cariera personala si invataturi inalte, te atrage stiinta si cunoasterea, s-ar putea ca in viitorul apropiat sa ai posibilitatea de a apuca pe un astfel de drum in viata. In cazul in care inchizi fereastra este un semn ca o sa te complaci intr-o situatie comuna si mizera, refuzi cu alte cuvinte sa te remarci in societate sau sa iti pui in valoare potentialul adevarat pe care il ai.

geam deschis

Daca visezi ca deschizi fereastra si vezi o multime de oameni fericiti este un semn ca trebuie sa socializezi mai mult si sa legi prietenii, visul te anunta ca este cazul sa iesi din anonimat si sa contribui si tu la un program sau un proiect comun in urma caruia o sa ai impliniri nenumarate. Daca inchizi fereastra la o asemenea scena atunci visul reflecta retragerea din viata publica, se poate spune ca o sa preferi mai degraba planurile strict personale si cu iz de egoism, nu vrei ca sa impartasesti alaturi de nimeni nicio bucurie sau un alt bun material.

Visul in care deschizi fereastra si afara este urat sau este furtuna semnifica faptul ca exista riscul de a te baga intr-un mare scandal din care o sa iesi destul de sifonat(a). Daca inchizi fereastra la o asemenea scena atunci visul este un semn ca nu vei da curs la nicio provocare, o sa eviti cu intelepciune orice divergenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.