Interpretare vis în care închizi sau deschizi o fereastră

0
3567
Interpretare vis in care inchizi sau deschizi o fereastra

Interpretarea viselor în care închizi sau deschizi o fereastră se referă în general la situații în care nu ești prea hotărât(a) ce să faci, ce poziție să adopti sau ce măsuri să aplici, visul reflectă indecizie și fragilitatea emoțiilor față de cineva.

Dacă visezi că te afli acasă și închizi o fereastră, atunci s-ar putea că în curând să ți se deschidă un nou orizont în fața ta, o să ai niște oportunități pe care le vei putea fructifica sau nu, în cea mai mare măsură o să depindă de tine și de deciziile pe care le vei lua.

deschidem geamul

Un alt aspect care merită luat în considerare este starea de întreținere a ferestrei. O fereastră murdară sau o fereastră spartă ar putea avea semnificații diferite în comparație cu o fereastră curată și intactă.

De asemenea, vizualizarea unui peisaj placabil sau nefavorabil prin fereastră ar putea indica starea ta emoțională sau perspectiva asupra unei situații de viață. Ca și în cazul viselor în care apare o fereastră fără a fi nevoie să interacționezi cu ea, interpretarea poate fi diferită.

Pentru a avea o viziune mai completă asupra semnificației viselor cu ferestre, poți accesa următorul link: interpretarea viselor în care apare o fereastră.

Visul în care apare o fereastră are un simbolism mai aparte, reprezintă o realitate pe care poți să o accesezi sau nu, un nou drum sau o nouă cale în viața ta.

În asemenea vis, o mare importanță o au peisajele ce se observă dincolo de fereastră, ce alte personaje sau lucruri vezi prin geam.

Dacă visezi că deschizi o fereastră spre o grădină frumoasă și plină de flori, atunci în viața reală o să ai o șansă foarte mare de a-ți împlini niște dorințe, o să ai posibilitatea să-ți faci niște relații extraordinare, de pe urma cărora o să beneficiezi mult timp de acum încolo. Visul ilustrează multă liniște și pace sufletească, îndeplinire în casă și o viață de familie fericită.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi frunze de mentă

Dacă visezi un asemenea peisaj și închizi fereastra, atunci nu este de bun augur, visul reflectă refuzul unor asemenea posibilități, se pare că în scurt timp o să-ți strici liniștea sufletească și treburile o să ia o turnură mai puțin plăcută.

În situația în care visezi că deschizi fereastra și vezi strada și o mulțime de clădiri, înseamnă că îți dorești foarte mult o carieră personală și învățături înalte, te atrage știința și cunoașterea, s-ar putea că în viitorul apropiat să ai posibilitatea de a apuca pe un astfel de drum în viață.

În cazul în care închizi fereastra, este un semn că o să te complaci într-o situație comună și mizeră, refuzi cu alte cuvinte să te remarci în societate sau să-ți pui în valoare potențialul adevărat pe care îl ai.

geam deschis

Dacă visezi că deschizi fereastra și vezi o mulțime de oameni fericiți, este un semn că trebuie să socializezi mai mult și să legi prietenii, visul te anunță că este cazul să ieși din anonimat și să contribui și tu la un program sau un proiect comun, în urma căruia o să ai împliniri nenumărate.

Dacă închizi fereastra la o asemenea scenă, atunci visul reflectă retragerea din viața publică, se poate spune că o să preferi mai degrabă planurile strict personale și cu iz de egoism, nu vrei să împărți alături de nimeni nicio bucurie sau un alt bun material.

Visul în care deschizi fereastra și afară este urât sau este furtună semnifică faptul că există riscul de a te băga într-un mare scandal din care o să ieși destul de șifonat(a).

Dacă închizi fereastra la o asemenea scenă, atunci visul este un semn că nu vei da curs nici unei provocări, o să eviți cu înțelepciune orice divergență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.