Interpretare vis in care esti pe tarm si desenezi in nisip

0
320
Interpretare vis in care esti pe tarm si desenezi in nisip

Interpretarea viselor in care esti pe tarm si desenezi in nisip se refera la iluzii pe care ti le faci si planuri nefondate care se vor risipi in curand.

Daca te visezi pe malul marii desenand in nisip atunci este un semn ca in realitate o sa iti dai seama de unele erori si o sa pui capat unor actiuni ce sunt sortite esecului, te vei trezi la timp ca sa remediezi o situatie sau pur si simplu o sa abandonezi o activitate sau o relatie care nu duce nicaieri.

De regula, un astfel de vis simbolizeaza proiectarea unor intentii ce nu au un fundament stabil, vrei sa construiesti ceva fara a avea baza solida indiferent daca este vorba de o relatie de amicitie sau o relatie de amor, ori daca vrei sa te angajezi intr-un loc de munca sau sa te apuci de o activitate, visul ilustreaza fragilitatea planurilor tale care nu vor avea finalitate buna sau se vor termina foarte repede fara rezultatele scontate.

Daca visezi ca desenezi pe nisipul plajei este un semn ca in curand o sa termine ce ai inceput sau iti vei abandona proiectul personal. Daca in realitate ai de gand sa pornesti o afacere sau sa initiezi o intreprindere s-ar putea ca visul sa fie un semn ca nu este ideea cea mai buna in momentul de fata, nu este timpul potrivit pentru asa ceva sau nu ti-ai ales bine domeniul, totul o sa se termine in scurt timp si nu in felul in care astepti tu.

desen in nisip

Si in cazul in care ai de gand sa ai o relatie cu cineva visul reflecta faptul ca relatia nu va dura mult timp deoarece ori nu este persoana potrivita pentru tine ori se vor ivi niste situatii care iti vor schimba rapid opiniile.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva arunca pe tine acid

Daca visezi ca desenezi pe nisip la tarmul marii atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai o deziluzie intr-o afacere sau in alt plan, cineva cu care colaborezi o sa te lase balta atunci cand iti este lumea mai draga. Daca in viata reala ai dificultati la locul de munca si nu prea iti ies planurile asa cum vrei atunci s-ar putea ca sa demisionezi in curand si sa te apuci de altceva, visul reflecta dezamagirea pe care o sa o ai in plan profesional.

Daca visezi ca desenezi pe nisip si valurile marii iti distrug manopera atunci nu te astepta la zile linistite deoarece tot ce o sa faci in scurt timp se va distruge sub influenta unor evenimente neprevazute si care te vor impinge intr-o directie total opusa de ceea ce doresti tu sa faci.

Daca visezi ca desenezi pe nisip simboluri de dragoste atunci in realitate nu o sa ai noroc in amor, cel putin o perioada nu o sa se lege nimic in viata ta, o sa schimbi relatiile una dupa alta si nu o sa se infiripe nimic mai deosebit.  In aceasta ipostaza visul simbolizeaza cat se poate de sugestiv fragilitatea emotiilor pe care le ai fata de cineva si imposibilitatea de a construi ceva durabil in acest plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.