Interpretare vis in care spargi farfuriile si portelanurile in casa

0
9156
Interpretare vis in care spargi farfuriile si portelanurile in casa

Interpretarea viselor in care spargi farfuriile si portelanurile in casa face referire in termeni generali la situatii de implinire sau neimplinire materiala si relationala, posibilitati multiple de alegere si situatii neasteptate. Daca visezi ca spargi farfuriile din casa este un semn de castiguri banesti semnificative care iti vor da un comfort indelungat si stabilitate pe termen lung.

Daca farfuriile pe care le spargi in vis sunt noi noute si curate atunci este un semn ca in curand vei da lovitura vietii tale in plan sentimental, ai sanse reale da a intalni persoana ideala cu care sa te casatoresti si sa ai copii.

Daca farfuriile sunt noi dar patate atunci se poate ca sa suferi o despartire de cineva foarte drag sau este posibil sa ai o relatie de dragoste care nu va rezista foarte mult timp. Mai exista si posibilitatea de a descoperi ca persoana iubita nu este sincera cu tine si sa rupi relatia.

Totodata mai semnifica si o veste legata de o posibila mostenire de familie existand astfel oportunitatea de a te imbogati peste noapte. Cu cat farfuriile sunt mai mari cu atat si castigurile vor fi mai insemnate, sau, dupa caz, relatia va avea o durata mai mare. Daca farfuriile sunt mici in vis atunci inseamna ca vei beneficia de niste castiguri banesti insa nesemnificative.

spargi farfuri

Visul in care spargi portelanuri in casa sau altundeva sugereaza posibilitatea ca in viata reala sa intalnesti oameni dosebiti care sa iti produca bucurii insemnate, iti vei face prieteni stabili.

Daca spargi in vis portelan este un semn si de mare castig sau avere capatata din partea cuiva aflat la distanta. Poate o sa primesti o veste de la o ruda indepartata care te anunta ca vei primi o mostenire. La fel de bine poate sa fie o veste de la distanta mare care sa te anunte acelasi lucru.

Citește și:  Interpretare vis in care esti exorcizat sau cineva este exorcizat

Acest vis in care spargi un portelan mai prezice si ca norocul chior la castigurile banesti se va diminua considerabil. Daca spargi un vas mare de portelan s-ar putea sa iti strici linistea din camin, se poate ca in curand sa te certi cu sotia (sotul) pe teme materiale. Se mai zice ca daca visezi ca it spargi vasele mari de portelan din casa iti strici norocul in viata, vei avea ghinioane la serviciu si te vei certa cu prietenii apropiati.

In acelasi timp, daca este vorba de portelanuri mai mici sau seturi de cafea atunci s-ar putea sa intervina ceva in planurile tale si sa nu le mai poti duce pana la capat, inseamna stricarea planurilor de calatorie si de afaceri. Daca iti spargi suporturile de lumanari din portelan atunci este posibil sa cazi prada unor tentatii materiale sau trupesti care sa iti sifoneze imaginea pe timp lung.

In unele cazuri acest vis mai are legatura si cu unele dezamagiri profunde avute in relatiile cu cei apropiati, daca de exemplu iti spargi din greseala niste vase s-ar putea sa afli niste secrete care te vor deranja cumplit, sau in unele situatii poate sa fie vorba de planuri sau secrete de-ale tale care le vor afla ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.