Interpretare vis în care apare un drog

0
17733
Interpretare vis in care apare un drog

Drogurile simbolizează de fapt dorința de a evada, neliniștea din realitate sau o situație incertă, plină de echivoc. Atunci când visezi că ești drogat, înseamnă în realitate că cineva anume încearcă să te împiedice să avansezi în viața socială sau la locul de muncă.

Dacă visezi că iei droguri, consumi substanțe ilicite, înseamnă că de fapt ți-ai pierdut controlul asupra vieții și că poți totuși să te bazezi pe cei dragi și pe prieteni.

Dacă în vis fumezi substanțe halucinogene, droguri, înseamnă că vei avea multe de făcut, de îndeplinit, iar din acest motiv este timpul să îți revii, să devii mai realist și mai pământean.

Drogurile din vis reprezintă și faptul că doriți să vă păcăliți singur, să vă transpuneți într-o realitate falsă, vă este frică să înfruntați cu adevărat viața, iar cel mai bun refugiu îl găsiți în minciuni.

droguri

Astfel, atunci când visezi droguri, înseamnă că sunteți predispus să luați un drum al imaginației care vă duce spre pierzanie, vă eschivați, dați dovadă de lipsă de curaj și nu vreți să înfruntați realitatea, ceea ce vă duce la izolare, depresie, frustrări și anxietate de proporții.

Însă drogurile din vis mai pot simboliza și faptul că veți păși într-o problemă cu grad de risc foarte ridicat, mai ales pentru că nu sunteți conștient de adevăratele circumstanțe, tocmai pentru că în aparență este simplă, comodă de abordat.

Drogurile din vis mai pot simboliza însă și faptul că vă simțiți neputincios în rezolvarea unei situații și nu știți încotro să mergeți ca să cereți ajutor, e posibil ca totul să fie confuz, poate sunteți de părere că nimeni nu vrea să vă ajute și în același timp e posibil ca acea problemă să fie numai în capul vostru, să nu fie reală, însă vă creează o groază teribilă.

Totodată, atunci când visezi că iei droguri sau că vrei să iei, înseamnă că simți nevoia să rezolvi ceva urgent și pe o cale nu tocmai corectă, nu vrei să depui efort, vrei să evadezi cu rapiditate, să lași totul în urmă cât ai zice peste.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o beteală

Însă soluțiile rapide nu sunt mereu și cele mai bune, motiv pentru care va trebui să reveniți asupra lor de fiecare dată când reapar, până când vă luați inima în dinți să le înfruntați cu maturitate, fără a apela la tertipuri.

Totodată, atunci când visezi droguri, pentru a afla adevărata problemă care te macină, cel mai bine este să te întrebi de ce ai vrea să le consumi, să-ți dai seama dacă te ajută, cel mai indicat fiind să raționezi cu tine și să cobori cu picioarele pe pământ.

În cazul în care visezi că fumezi droguri, înseamnă că ai lăsat foarte multe nerezolvate și e timpul să le duci la bun sfârșit odată pentru totdeauna, să te autoresponsabilizezi.

drog

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi droguri, înseamnă că și în realitate nu vrei să știi ce e durerea, mai ales cea sufletească, însă aici drogurile pot echivala și cu medicamentele, calmantele, având în vedere că și ele sedază într-o formă, într-o anumită măsură. Dar se mai poate vorbi și de faptul că tu însuți cauți un mod de a te pune la încercare, de a vedea dacă poți rezista tentației, oricât de mare sau mică e.

Este foarte important să ne aducem aminte că drogurile în vise pot avea semnificații diferite în funcție de contextul personal și de sentimentele pe care le ai în timpul visului. Dacă, de exemplu, te-ai simțit anxios sau pierdut în vis, aceasta poate fi o reflecție a stării tale interioare.

Interesant este că unele vise pot merge chiar mai departe, implicând și consumul de substanțe. Dacă visezi că ai consumat substanțe stupefiante și nu mai știi ce faci, atunci s-ar putea să ai nevoie să reevaluezi deciziile pe care le iei în viața reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.