Interpretare vis in care apare o polita

1
202
Interpretare vis in care apare o polita

Interpretarea viselor in care apare o polita. Daca visezi o polita inseamna ca vei reusi sa iti dai datoriile catre oamenii de la care te-ai imprumutat, iar daca visezi ca cineva iti da o polita inseamna ca vei putea sa ajuti pe cineva drag.

Polita din vis mai poate sugera si faptul ca esti un om strangator si chiar daca mai gresesti din cand in cand si esti nevoit sa imprumuti bani de cele mai multe ori te tii de cuvant si iti achiti datoriile, fie ca sunt fata de persoane juridice, creditori, fie ca sunt fata de prieteni.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un papion

1 COMENTARIU

  1. Am visat ca era sambata si nu puteam merge la banca sa imi scot banii mei in contextul ca au aparut 2 creditori sau executori ce imi spuneau si imi dadeau doua dosare din care ar fi reiesit ca tata ar fi facut la ei datorii si acum imi cer banii mei din doua bonuri de tezaur. ei imi cereau banii mei acum, dar parca era ceva realizat expre fiinca tata e cu Alzeimer si nu face el ceva de gen, in plus e sub stricta supraveghere zi-noapte, deci o inselaciune, un motiv de a pune laba pe drepturile mele la bani. Si, despre tata ma intreba in plan fizic unul ce e uns cu multe alifii, apoi urma visul, dar intr-un vis precedent eu am reusit sa recuperez ceva ce imi era destinat mie si i-am dat in custodie unuia. Cred ca asta e, vor acei bani. Apooi in vis tata imi copia mie la copiator ceva f important ca info si se terminasera colile ministeriale, iar tata nu poate face aceste operatii, iar hartie nu mai aveam si mi-am dat seama ca trebuie sa mai cumpar, caci nu am gasit cand am cautat peste tot in casa; in plus se pare ca aveam cheie de la apartamentul vandut unde nus dc tot mergeam, acolo era patul matrimonial recent de mine aranjat cu asternuturi noi, recente, dar l-am gasit scos in curtea blocului si nu am reusit sa vad daca se mai potriveste cheia mea la usa iar pt ca m-a trezit tf, insa parca desi era blocul meu vechi, nu mai era intrarea aceasi, erau alte trepte, inguste si intortocheate, plin de oameni, am recunoscut o singura persoana, ce era f. bine ingrijita in vis era pusa la punct ca dna primul ministru, avea ceva din chipul acestei doamne, nu e si in realitate asa, ce parea ca e vecina, emana asta desi ea locuieste altundeva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.