Interpretare vis in care apare gondola

0
382
Interpretare vis in care apare gondola

Interpretarea viselor in care apare gondola. Atunci cand visezi o gondola inseamna ca esti o fire sensibila iar daca visezi ca te plimbi cu ea inseamna ca esti un om visator, iti place sa te pierzi in fantezii, pentru tine iubirea poate capata de cele mai multe ori forme platonice, tinzi sa pui totul pe un piedestal maret, undeva sus, totul invartindu-se in jurul povestilor cu zane si feti frumosi, dai dovada de mult romantism, un spirit poetic de altfel si plin de iubire.

Se mai poate spune ca gondola din vis prevesteste multa pace si liniste sufleteasca, arata si faptul ca toate iti merg foarte bine mai ales din punct de vedere amoros, cat si in cercul de prieteni, ai multe relatii sociale bune, stabile si pline de roade pasnice, care te uplu de armonie.

Cand visezi o gondola insa aceasta mai poate avertiza si asupra faptului ca e timpul sa iti iei o pauza si sa nu te mai gandesti la nimeni si la nimic, sa te gandesti doar la tine, la implinirile tale si la tot ceea ce te face fericiti. Poate fi chiar un indemn asupra faptului ca trebuie sa iti iei bagajele si sa pleci intr-o excursie plina de peripetii.

Citește și:  Interpretare vis in care apar amfore

In cazul in care visezi o gondola pe un canal inseamna ca vei urma un drum lung peste granita alaturi de unele persoane pe care abia le cunosti insa care te vor fascina cu frumusetea lor launtrica, te vor atrage si iti vor oferi momente unice, pline de farmec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.