Interpretare vis în care vezi gresie sau țiglă

0
9

A visa gresie ori faianță semnifică protecție și prosperitate. Plăcile de gresie pot avea diferite culori, dimensiuni, forme și în funcție de aceste caracteristici depind și interpretările viselor. În general, diferite materiale de construcție în vis (ce includ și gresie, țigle) pot avea diferite semnificații, ce depind și de alte aspecte din vis și detalii. Visele în care apar țigle simbolizează avantaje, beneficii, abundență în viață.

Visul în care apare gresia sau țigla poate simboliza nevoia de stabilitate și siguranță în viața ta. Gresia, fiind adesea utilizată pentru pardoseli, poate indica fundația pe care îți construiești viața, în timp ce țigla, folosită în acoperișuri, poate simboliza protecția și adăpostul.

Acest vis poate sugera că este momentul să acorzi atenție structurii și siguranței mediului tău personal sau profesional, sau poate reflecta dorința de a crea un cămin mai sigur și mai primitor. De asemenea, poate indica necesitatea de a ‘acoperi’ anumite aspecte ale vieții tale care te fac să te simți vulnerabil sau expus.

Gresia în vis are diferite interpretări și anume:

 • Visul în care vezi gresie roșie înseamnă că trebuie să fii conștient de anumite obiceiuri negative, pe care trebuie să le elimini din viața ta. Visul sugerează că există și oameni care nu ar trebui să facă parte din viața ta. Gresia roșie în vis arată că simți nesiguranță în anumite situații și trebuie să faci față la asta, pentru a avea mai mult succes pe mai departe.
 • A visa gresie în stare bună înseamnă ambiții mari dar și lipsa unor resurse ce ar putea ajuta la realizarea acestora.
 • Plăci de gresie pe podea în vis indică faptul că ai început să îți reevaluezi scopurile și obiectivele, că te gândești mai atent la ce pași să faci pentru a-ți pune în aplicare planurile.
 • Dacă în vis apare gresie, asta este un semn de confuzie, de sentimente ce trebuie puse în ordine.
 • Visul în care sunt aruncate plăci de gresie indică să fii mult mai atent la oamenii din jur, deoarece mulți sunt versați și profită de credibilitatea ta.
Citește și:  Interpretare vis în care apare împotmolit

Interpretări ale viselor în care vezi țiglă:

 • Dacă ai visat țigle sparte, care cad peste tine, asta indică o situație instabilă și dăunătoare în viața ta. Visul te atenționează să evaluezi toate riscurile și să nu te implici în situații ce par a fi dubioase.
 • A visa țigle pe acoperiș simbolizează instabilitate, dorința de a echilibra lucrurile și de a face față la diferite situații.
 • Dacă ai visat că lipsesc câteva țigle de pe acoperiș, asta înseamnă că trebuie să te schimbi și să faci alte planuri în viața ta.
 • A visa un acoperiș strâmb cu țigle indică faptul că te confrunți cu provocări foarte dificile, iar asta te poate copleși; totuși visul arată că trebuie să-ți aduni forțele pentru că există șanse reale de a le depăși.
 • Visul în care vezi țigle stivuite arată că ai în jurul tău anumiți oameni care te admiră și care te prețuiesc pentru acțiunile tale.
 • A visa o problemă la acoperiș înseamnă tulburări fizice, din cauza unor sentimente negative și situații greu de gestionat.
 • Visul în care vezi țigle noi înseamnă că ai sentimente bune în ciuda problemelor și a riscurilor cotidiene. Un astfel de vis prezice anumite schimbări în viață, avantaje și prosperitate.
 • Dacă în vis vezi țigle vechi, asta nu este un semn bun. Visul arată că treci printr-o situație dificilă, inconfortabilă, și trebuie să începi să analizezi cu mare atenție detaliile, să poți găsi o portiță de ieșire din această situație.

Plăci de azbest în vis înseamnă un avertisment, faptul că energia ta este prea negativă și trebuie să faci ceva să schimbi, să-ți oferi mai multe momente de bucurie. Plăcile din lut în vis semnifică faptul că ar trebui să te bucuri mai mult de realizările tale, acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.