Interpretare vis in care esti inchis intr-o pivnita sau groapa

0
1073
Interpretare vis in care esti inchis intr-o pivnita sau groapa

Interpretarea viselor in care esti inchis intr-o pivnita sau groapa simbolizeaza fixarea sau impotmolirea intr-o situatie deloc convenabila sau chiar tragica. Daca visezi ca esti inchis intr-o pivnita si nu ai posibilitatea sa iesi este un semn ca te-ai blocat intr-o stare de lucruri care nu este in regula, esti intr-o situatie compromitatoare datorita unor persoane rauvoitoare sau datorita neatentiei tale.

Mai semnifica in acelasi timp lipsa controlului asupra situatiei, faptul ca nu poti iesi dintr-o incurcatura, esti blocat(a) fara posibilitatea de a initia nimic altceva.

Visul in care esti inchis fara voia ta intr-o groapa sau intr-un beci mai poate semnaliza si pericolul unor boli care pot sa apara din senin insa care sa te afecteze foarte mult. Acest vis anunta piedici mari si obstacole de tot felul care vor aparea in viata ta pe o perioada determinata datorita unor imprejurari nefaste.

Daca ai o afacere acest vis te anunta ca vei intra poate intr-o indispozitie de plata sau vei avea niste datorii de achitat in foarte scurt timp si nu vei avea lichiditati. De asemenea, visul mai poate sugera si o situatie in care nu vei avea loc de munca pentru o perioada, anunta lipsuri banesti si o stare mizera de trai in familie. Deopotriva mai insemna si piedici din cauza unor dusmani, intrigi, vorbe rele pe care le auzi sau care te pun in situatii jenante.

esti inchis intr-o pivnita

Daca groapa in care esti inchis este adanca si umeda semnifica faptul ca vei avea o mare tristete in familie, se poate intampla o despartire sau un deces in neamul tau. In cazul in care esti inchis intr-o pivnita intunecoasa trebuie sa fii atent la persoanele cu care esti in contact deoarece s-ar putea sa iti creeze neplaceri.

Citește și:  Interpretare vis in care joci biliard cu prietenii

Daca pivnita in care esti inchis este luminata si curata atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai niste castiguri materiale frumoase insa care nu te vor satisface. In acest caz este posibil ca sursa lor sa fie necinstita sau sa produca pagube si neplaceri unei alte persoane apropiate.

In multe cazuri situatia in care esti sechestrat intr-o pivnita mai poate simboliza si o drama personala, in familie sau in cercul tau de prieteni astfel ca nu este exclus sa se intample ceva grav in scurt timp. Daca esti intr-o groapa si incerci sa iesi dar aluneci inapoi semnifica si incercari disperate din partea ta de a lega o relatie trainica de iubire sau incercarea de a te casatori fara succes.

A cadea in vis intr-o groapa mai semnifica si situatia in care vei avea mari dificultati de a depasi o stare personala la nivel mental, o depresie sau un sentiment de vinovatie care te apasa de mult timp.

Daca este cazul de asa ceva, atunci visul te anunta ca va urma o perioada de “judecata” personala in care vei avea mustrari aspre de constiinta. Se poate sa visezi ca te afli intr-o pivnita de piatra inchisa ermetic, insemnand ca te vei lovi in perioada urmatoare de opozitia unor persoane puternice care au convingeri foarte clare si cu care vei intra in contradictie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.