Interpretare vis in care te sinucizi, iti pui capat zilelor

0
9225
Interpretare vis in care te sinucizi, iti pui capat zilelor

Interpretarea viselor in care te sinucizi, iti pui capat zilelor se poate sa exprime o stare deplorabila a ta ca si persoana sau dorinta de a scapa de unele probleme.

Visul in care te sinucizi poate capata multe conotatii avand in vedere si perceptia pe care o are societatea sau tu despre actul necugetat al sinuciderii.

Sentimentul care te impinge in vis la un asemenea act este si el destul de relevant, poate sa fie un sentiment agresiv, de neputinta, de revolta, si in fiecare caz in parte poate sa ilustreze aspecte din viata reala care te influenteaza in subconstient.

Visul in care te sinucizi poate sa aduca in vedere povara unor greseli sau dorinta de a scapa cu orice pret de o corvoada. In acelasi timp poate sa existe apasarea unei emotii foarte puternice pe care nu o mai suporti ori, in alte circumstante, se mai spune ca asemenea vis sugereaza epuizarea tuturor cailor de a rezolva o situatie, nici o solutie nu ti-a dat rezultatele asteptate, orice ai incercat s-a dovedit a fi un esec.

Dintr-un alt unghi se poate spune ca visul exprima in realitate aflarea unei cai neconventionale de a-ti exprima calitatile sau de a rezolva o problema.

In planul sentimental denota neputinta de a mai continua in aceleasi conditii o relatie cu cineva, nu mai suporti o stare de lucruri, se poate afirma ca este un fel de a spune “adio” unui aspect al vietii tale.

Visul in care te sinucizi semnifica si ghinioane repetate care isi vor pune amprenta in mod decisiv asupra ta, te vor influenta in mod negativ in asa masura incat o sa iei o hotarare drastica de a-ti schimba ceva in viata, ceva fundamental si de durata.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pelin

Visul in care te sinucizi simbolizeaza in general a pune capat unei afaceri, unei activitati, in acest sens s-ar putea ca in realitate, din proprie initiativa, o sa pui capat unei intelegeri sau parteneriat intr-o afacere cu cineva, o sa ajungi la concluzia ca nu mai are nici un rost, oricat de mult ai tine sau oricate beneficii ar fi adus in trecut, sa continui o legatura neroditoare sau care este compromisa din mai multe puncte de vedere.

Daca visezi ca te sinucizi atunci este posibil ca in curand sa iei hotararea sa renunti definitiv la conceptiile invechite dupa care te-ai ghidat in ultimii ani, o sa iti dai seama de aspectele eronate pe care le prezinta unele concepte, o sa te schimbi mult din acest punct de vedere, tot ce e vechi va ramane in urma si vei adopta o noua viziune a vietii.

In alte ipostaze visul mai presupune si neincredere totala intr-o persoana foarte apropiata, o persoana draga, la care tii foarte mult, ti se va prabusi o intreaga paradigma in care ai trait si te-ai simtit oarecum confortabil(a), dar vine si mometul adevarului in care o sa trebuiasca sa recunosti ca se poate si altfel.

Visul in care te sinucizi reflecta uneori supararea pe propriile actiuni, esti profund nemultumit(a) de ceva ce ai facut sau vei face in scurt timp, nu o sa ai efectele sperate, nici rezultatele scontate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.