Interpretare vis in care esti rapit tu sau cineva cunoscut

0
38280
Interpretare vis in care esti rapit tu sau cineva cunoscut

Interpretarea viselor in care esti rapit tu sau cineva cunoscut arata situatia in care atentia iti este distrasa de la obiectivele importante si deturnata la alte subiecte nesemnificative sau care nu au legatura cu planurile tale. La fel se pune problema in situatia cuiva cunoscut care poate pati acelasi lucru ori, se mai spune ca a visa pe cineva cunoscut fiind rapit inseamna de fapt ascunderea unor calitati sau capricii de ceilalti.

Daca visezi ca esti rapit din casa ta de catre o femeie poate sa fie un semn ca in viata reala cineva s-ar putea sa interfereze cu problemele tale familiale si sa iti ocupe timpul liber astfel incat nu o sa mai poti acorda familiei atentia cuvenita. Aceeasi postura mai poate simboliza si faptul ca din cauza neatentiei poti avea niste pierderi financiare care sa iti afecteze bunul mers al gospodariei.

Daca in vis apare un barbat care te rapeste si te baga intr-o duba poate semnifica posibilitatea reala de a-ti pierde concentratia la locul de munca sau in afacerea pe care o ai. S-ar putea ca aparent sa ai prea mare incredere in colegi sau colaboratori si sa te delasi o perioada ignorndu-ti astfel unele proiecte importante. Nu ar fi de mirare ca in curand sa ai niste reprosuri de acest gen din partea sefilor ori a partenerilor de afacere.

Daca esti rapit si inchis intr-un loc fara lumina s-ar putea sa iti neglijezi sanatatea, probabil ai o activitate sau vei avea una in care conditiile iti vor fi neprielnice, te vor afecta si pot aparea boli. Totodata mai semnifica si neatentie in legatura cu situatii foarte periculoase, exista sansa ca in curand sa treci printr-o situatie care iti poate fi fatala. Mai semnifica si intalnirea cu un dusman de-al tau.

Citește și:  Interpretare vis in care lupti intr-o arena

cineva cunoscut este rapit

In cazul in care visezi ca iubita(iubitul) sau sotia(sotul) ta este rapita semnifica faptul ca iti ascunzi sentimentele de dragoste ca sa nu fii ranit(a), vrei sa pari o persoana calculata si imperturbabila dar se poate ca jucand un astfel de teatru sa pierzi simpatia sau afectiunea celor din jurul tau.

Daca visezi ca te rapesc mai multe persoane in timp ce dormi atunci s-ar putea ca in realitate sa incerci sa descalcesti o problema foarte complicata si cineva sa iti puna bete in roate.

Exista posibilitatea ca sa iti fie incredintata o sarcina grea la serviciu pentru care ai un termen si sa nu fii capabil sa te incadrezi in data stabilita deoarece intervin probleme adiacente care te intarzie. La fel de bine se poate ca in familie sa ai de facut o treaba similara si atentia sa iti fie distrasa de musafiri neasteptati.

In cazul in care visezi ca un prieten de-al tau este rapit s-ar putea sa iti faci o prietenie tainica cu cineva, se poate chiar o idila secreta de care nu vrei sa afle nimeni. Cand un parinte de-al tau este rapit in vis atunci este un semn ca ar fi cazul sa acorzi mai multa atentie familiei si copiilor. In cazul in care nu esti casatorit(a) atunci s-ar putea sa simti nevoia de o relatie stabila cu cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.