Interpretare vis in care apare o creta

0
1168
Interpretare vis in care apare o creta

Interpretarea viselor in care apare o creta. Atunci cand visezi ca scrii pe tabla cu o creta inseamna ca vei avea parte de unele dezamagiri pe plan financiar, poate ca vei cheltui fara sa iti dai seama si din acest motiv ramai cam cu buza umflata iar daca creta cu care scrii face zgomot inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la animalele din casa, e posibil sa se imbolnaveasca.

O cutie intreaga cu creta inseamna reusita la locul de munca, poate ca finalizezi un proiect sau primesti un bonus pentru comportamentul exemplar pe care l-ai avut iar daca visezi ca scrii cu o creta iar aceasta nu lasa urme inseamna ca cei care iti datoreaza bani te vor minti, vor intarzia sa iti inapoieze datoriile.

Pe de alta parte, creta din vis reprezinta si faptul ca veti fi nevoit sa intrati in unele activitati urate, care nu va plac.

creta

Daca visati creta, se mai spune si ca cineva nu va fi de acord cu atitudinea pe care o aveti, ori ca nu va convine sa faceti o treaba care va este impusa la locul de munca, ori in familie, aveti multe insatisfactii interioare, nu vreti sa va supuneti conventiilor sociale, insa veti avea un castig garantat in cazul in care munciti suficient, veti obtine satisfactii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o tabla

Atunci cand visezi ca scrii cu creta pe o plansa inseamna ca vei fi onorat, cineva iti aduce distinctii in public, dar daca visezi ca scrii pe o tabla inseamna exact opusul si anume faptul ca vei avea ghinioane iar cei din jur te vor vorbi de rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.