Interpretare vis in care apare arena

0
454
Interpretare vis in care apare arena

Interpretarea viselor in care apare arena. Atunci cand visezi o arena inseamna ca traiesti o lupta launtrica, o disputa intre ratiune si spirit, deci intre ceea ce e afara si ceea ce simti tu in realitate.

In cazul in care visezi ca esti in centrul unei arene inseamna ca esti o persoana foarte bine echilibrata, balansata, stii cum sa-ti canalizezi energia si stii incotro ti se indreapta pasii.

Arena din vis mai poate simboliza si faptul ca te simti intr-un permanent concurs cu cei din jur, vrei insa sa ai parte de competitori pe masura puterilor tale, deci foarte mari, iti plac provocarile si vrei sa iti atingi scopul care in nici un caz nu este unul de neglijat ori prea marunt.

Arena ne mai poate duce si cu gandul la gladiatorii antici care se luptau numai din ordinele celor de la putere, pentru simplul lor divertisment ori la luptele duse de animale, pentru satisfactia publicului select.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un xilofon

Arena din vis mai poate simboliza si foarte multe dispute cu cei din jur, scandaluri de proportii care vin odata cu promovarea ta la locul de munca, generand invidii si proteste chiar ale celor lasati in urma.

Totodata arena mai poate fi si simbolul creativitatii, al genialitatii, al unui spatiu prolific pentru propria dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.