Interpretare vis în care ești în moarte clinică și îți revii

0
646
Interpretare vis in esti in moarte clinica si iti revii

Interpretarea viselor în care ești în moarte clinică și îți revii se referă la faptul că vei avea de-a face cu situații foarte dificile pe care nu le vei putea depăși o perioadă. O să ai disfuncționalități majore în fața unei probleme care în cele din urmă va fi depășită.

Visul în care te afli în moarte clinică și apoi îți revii poate simboliza transformarea profundă sau renunțarea la anumite aspecte ale vieții tale. Acest tip de vis poate indica o perioadă de schimbare majoră, în care vechile moduri de a fi sau de a gândi sunt înlocuite cu noi perspective sau abordări. Experiența morții clinice în vis poate reprezenta de asemenea o eliberare de fricile sau limitările care te-au ținut pe loc, permițându-ți să începi un nou capitol în viața ta.

Dacă visezi că ești în moarte clinică și îți revii, semnifică faptul că există un aspect care te incomodează profund. Vrei să scapi neapărat și urgent de ceva care îți face viața insuportabilă și o să faci tot posibilul să ignori o problemă, dar în cele din urmă o să revii la realitate.

Visul în care ești în moarte clinică și îți revii poate să aibă legătură și cu schimbări pentru care nu ești pregătit(a). Schimbările vor da peste tine și o să te înăbușească, deoarece nu vei ști cum să reacționezi în fața noilor situații inedite. O să te trezești în fața unor împrejurări care te vor pune în încurcătură reală.

Alteori, visul prezintă neputința de a te adapta unor noi situații. Nu o să poți să accepți noile condiții în care o să trebuiască să lucrezi sau să trăiești. O să dureze mult până o să te obișnuiești cu o situație pe care o detești sau care îți ridică mari semne de întrebare. Nu vrei să te angajezi sau să participi la ceva decât cu mari greutăți și nemulțumiri. Nu ești de acord cu cineva, dar până la urmă o să ajungi la un compromis forțat.

Citește și:  Interpretare vis în care ești la o înmormântare și plângi

moarte clinica

Visul simbolizează dorința extremă de a te elibera de o sarcină prea grea. Vrei să te detasezi neapărat de o idee sau de o situație care este dăunătoare pentru tine. Vrei să faci o schimbare majoră și nu poți din anumite cauze.

Dacă în realitate parcurgi o perioadă mai ciudată și în care ai de gând să îți tranșezi toate problemele și să clarifici definitiv ceva, atunci se poate ca visul să te anunțe că nu prea o să-ți reușească manevra. Probabil nu o să aplici metoda potrivită sau nu este momentul pentru a risca o astfel de transformare.

Visul, fiind general, această situație se poate aplica oricărui domeniu sau împrejurare mai deosebită care te presează în ultima vreme. Se poate aplica vieții de familie sau serviciului pe care îl ai, unei relații mai deosebite cu care te chinui sau unei afaceri de care vrei să scapi neapărat sau să o schimbi.

Se poate ca în viața reală să ai niște probleme de familie care te chinuie permanent și nu poți să le găsești rezolvarea. Visul ilustrează în extremis dorința nestăvilită de a te desprinde de mocirla unei relații conjugale sau circumstanțiale și nu reușești să avansezi prea mult în această direcție. Există amănunte sau aspecte care o să oprească orice înaintare a ta în direcția dorită.

La fel se pune problema și în afaceri sau activități de altă natură pe care nu le agreezi și pe care vei dori să le redirecționezi fără succes, cel puțin momentan. S-ar putea ca unele înțelegeri cu terțe persoane să stea ca niște obstacole în fața oricăror încercări de a schimba ceva în favoarea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.