Interpretare vis in esti in moarte clinica si iti revii

0
515
Interpretare vis in esti in moarte clinica si iti revii

Interpretarea viselor in  esti in moarte clinica si iti revii se refera la faptul ca vei avea de-a face cu situatii foarte dificile pe care nu le vei putea depasii o perioada, o sa ai disfunctionalitati majore in fata unei probleme care in cele din urma va fi depasita.

Daca visezi ca esti in moarte clinica si iti revii semifica faptul ca exista un aspect care te incomodeaza profund, vrei sa scapi neaparat si urgent de ceva care iti face viata insuportabila si o sa faci tot posibilul sa ignori o problema dar in cele din urma o sa revii la realitate.

Visul in care esti in moarte clinica si iti revii poate sa aiba legatura si cu schimbari pentru care nu esti pregatit(a), vor da peste tine schimbarile si o sa te nauceasca deoarece nu vei stii cum sa reactionezi in fata noilor situatii inedite, o sa te trezesti in fata unor imprejurari care te vor pune in incurcatura reala.

Alteori visul prezinta neputinta de a te adapta unor noi situatii, nu o sa poti sa accepti noile conditii in care o sa trebuiasca sa lucrezi sau sa traiesti, o sa dureze mult pana o sa te obisnuiesti cu o situatie pe care o detesti sau care iti ridica mari semne de intrebare, nu vrei sa te angajezi sau sa participi la ceva decat cu mari greutati si nemultumiri, nu esti de acord cu cineva dar pana la urma o sa ajungi la un compromis fortat.

moarte clinica

Visul simbolizeaza dorinta extrema de a te elibera de o sarcina prea grea, vrei sa te detasezi neaparat de o idee sau de o situatie care este daunatoare pentru tine, vrei sa faci o schimbare majora si nu poti din anumite cauze.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi un rabin vorbindu-ti in sinagoga

Daca in realitate parcurgi o perioada mai ciudata si in care ai de gand sa iti transezi toate problemele si sa clarifici definitiv ceva atunci se poate ca visul sa te anunte ca nu prea o sa-ti reuseasca manevra, probabil nu o sa aplici metoda potrivita sau nu este momentul pentru a risca o astfel de transformare.

Visul fiind general, aceasta situatie se poate aplica oricarui domeniu sau imprejurare mai deosebita care te preseaza in ultima vreme, se poate aplica vietii de familie sau serviciului pe care il ai, unei relatii mai deosebite cu care te chinui sau unei afaceri de care vrei sa scapi neaparat sau sa o schimbi.

Se poate ca in viata reala sa ai niste probleme de familie care te chinuie permanent si nu poti sa le gasesti rezolvarea, visul ilustreaza in extremis dorinta nestavilita de a te desprinde de mocirla unei relatii conjugale sau circumstantiale si nu reusesti sa avansezi prea mult in aceasta directie, exista amanunte sau aspecte care o sa opreasca orice inaintare a ta in directia dorita.

La fel se pune problema si in afaceri sau activitati de alta natura pe care nu le agreezi si pe care vei dori sa le redirectionezi fara succes, cel putin momentan, s-ar putea ca unele intelegeri cu terte persoane sa stea ca niste obstacole in fata oricaror incercari de a schimba ceva in favoarea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.