Interpretare vis in care apar gratii

0
1031
Interpretare vis in care apar gratii

Interpretarea viselor in care apar gratii. Atunci cand visezi ai gratii la usa de la casa sau la geamuri inseamna ca trebuie sa te supui multor reguli, esti inhibat, ti se restrictioneaza accesul la multe lucruri, trebuie sa asculti ordinele unor oameni mai puternici decat tine, vei intampina multe obstacole pe care le vei trece cu greu sau nu le vei trece deloc.

Tot in acest context se mai poate vorbi si despre faptul ca e posibil sa fii frustrat, sa te inchizi tu in tine si sa iti autoimpui unele reguli, sa te limitezi de buna voie, pentru simplul fapt ca esti mult prea complexat si nu reusesti sa te apropii de oamenii asa cum ar trebui, nu esti sociabil sau nu esti inspirat, nu te duce capul in acea directie.

Atunci cand visezi ca stai dupa gratii deci esti la inchisoare inseamna ca cineva iti va face mult rau, te va corupe stirbindu-ti astfel reputatia.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a taia”

Daca visezi ca tai gratii ori ca reusesti sa treci de ele inseamna ca iti doresti foarte mult sa scapi de probleme, vrei sa fii liber, sa nu mai dai socoteala nimanui si sa nu mai ai nici o piedica in viata, sa faci ce te duce capul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.