Interpretare vis în care apar gratii

0
1104
Interpretare vis in care apar gratii

Atunci când visezi că ai gratii la ușa de la casă sau la geamuri înseamnă că trebuie să te supui multor reguli, ești inhibat, ți se restricționează accesul la multe lucruri, trebuie să asculți ordinele unor oameni mai puternici decât tine; vei întâmpina multe obstacole pe care le vei trece cu greu sau nu le vei trece deloc.

În plus față de simbolismul gratiilor ca restricție, visele în care apare acest element pot indica și un sentiment profund de nesiguranță sau teamă de necunoscut. Gratiile pot simboliza barierele mentale pe care ni le autoimpunem, limitându-ne posibilitățile și libertatea de exprimare. Este important să reflectăm asupra acestor simboluri pentru a înțelege mai bine temerile și rezervele noastre.

Tot în acest context se mai poate vorbi și despre faptul că e posibil să fii frustrat, să te închizi tu în tine și să-ți autoimpui unele reguli, să te limitezi de bună voie, pentru simplul fapt că ești mult prea complexat și nu reușești să te apropii de oameni așa cum ar trebui; nu ești sociabil sau nu ești inspirat, nu te duce capul în acea direcție.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un buzunar

gratii

Atunci când visezi că stai după gratii, deci ești la închisoare, înseamnă că cineva îți va face mult rău și te va corupe, știrbindu-ți astfel reputația.

Dacă visezi că tai gratii sau că reușești să treci de ele, înseamnă că îți dorești foarte mult să scapi de probleme, vrei să fii liber, să nu mai dai socoteală nimănui și să nu mai ai nicio piedică în viață, să faci ce te duce capul.

Pentru o perspectivă mai largă asupra simbolismului spațiilor închise în vise, cum ar fi celulele, puteți citi interpretarea visului în care apare o celulă, care oferă o interpretare asemănătoare, dar dintr-o altă perspectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.