Interpretare vis in care alergi sa nu te prinda cineva

0
65346
Interpretare vis in care alergi sa nu te prinda cineva

Interpretarea viselor in care alergi sa nu te prinda cineva se refera la situatii in care o sa incerci sa ocolesti niste situatii sau fugi de o raspundere.

Asemenea vis face trimitere la anumite situatii incomode pe care incerci sa le ocolesti, s-ar putea ca in curand sa te confrunti cu o asemenea situatie si sa nu stii ce e mai bine de facut astfel incat o sa dai bir cu fugitii.

fugind de cineva

Daca visezi ca alergi sa nu te prinda cineva este un semn ca o sa te invarti in jurul cozii si nu o sa rezolvi nimic notabil, semnifica alergatura fara rost, munca facuta degeaba.

Visul in care alearga cineva dupa tine poate semnifica in linii generale faptul ca nu vrei sa ai de-a face cu o anumita persoana, asadar in cazul in care recunosti persoana care te fugareste nu ar fi de mirare ca in realitate sa incerci sa eviti o intalnire cu persoana respectiva din motive intemeiate.

Daca in realitate datorezi bani cuiva si visezi asa ceva s-ar putea ca in curand sa te caute persoana respectiva pentru a-i returna banii.

Daca visezi ca esti fugarit de vreun coleg atunci este posibil ca la locul de munca sa ai de returnat un serviciu sau lucrezi intr-o echipa si nu ti-ai onorat anumite atributii, chiar este posibil ca in scurt timp sa te critice la o sedinta si sa ti se impute unele lucruri.

Daca in realitate nu datorezi nimanui nimic si esti o persoana linistita se poate ca un asemenea vis sa prevesteasca superficialitate si prea multa detasare de problemele care te privesc in mod direct, exista riscul sa te indepartezi prin comportamentul tau de persoanele care tin cu adevarat la tine si carora le pasa care este starea ta.

Citește și:  Interpretare vis in care esti blocat intr-o masina in circulatie

Daca visezi ca alearga dupa tine un frate atunci s-ar putea ca in realitate sa te lasi atras(a) intr-un anturaj nepotrivit sau cineva sa te coopteze intr-o activitate nepotrivita pentru stilul tau, s-ar putea sa suferi niste pierderi materiale.

alergand de frica

Daca in viata reala nu ai frati atunci visul este un semn ca cineva are nevoie de tine si nu bagi de seama acest lucru sau poate nu vrei sa oferi ajutor cuiva.

In situatia in care visezi ca alearga dupa tine o fata frumoasa atunci se poate ca in curand sa ai o dezamagire in dragoste, nu reusesti sa contactezi o anumita persoana pe care o placi foarte mult sau nu poti sa pastrezi o relatie in conditii bune. Daca in realitate nu ai asemenea probleme cu amorul atunci este posibil sa ai o timiditate exagerata fata de sexul opus si sa nu reusesti din aceasta cauza sa iti gasesti prea repede o pereche.

Daca visezi ca alearga dupa tine un politist atunci este posibil ca in curand sa te simti vinovat(a) fata de cineva, o sa simti regrete si o sa ai remuscari fata de o persoana care o sa sufere din cauza ta. De asemenea, o astfel de scena in vis mai poate sa ilustreze si oeratiuni financiare sau de alta natura care sunt la limita legalitatii, o sa te simti cu musca pe caciula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.