Interpretare vis in care apar aripi

0
6941
Interpretare vis in care apar aripi

Interpretarea viselor in care apar aripiDaca ar fi sa ne raportam la imediatul simbol al aripilor acela cu siguranta ar fi zborul, nevoia de evadare, de parcurgere al unui alt spatiu. Insa interpretarea viselor in care apar aripile este mult mai complexa de atat.

Astfel, putem spune ca aripile prevestesc in vis nevoia de eliberare de sub unele constrangeri ale vietii sociale, de sub presiunile zilnice care nu ne lasa sa traim in pace, asa cum am dori, fuga fata de responsabilitati, ori mai mult decat atat, dorinta de a avansa, de a face ceva mai maret, mai inaltator, net superior fata de ceea ce in prezent facem.

aripi

Daca visezi ca in zbor ti se frang aripile atunci inseamna ca cineva iti pune piedici, vrea sa te lege de ceva anume, iti impune obligatii, numai ca sa nu fii liber. Pe de alta parte aripile frante din zbor, in vis, mai pot simboliza si o foarte mare deceptie in viioprul apropiat, o deziluzie de proportii cauzata poate din cauza unei persoane foarte dragi tie.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca aripile din vis reprezinta strict faptul ca acordati mai multa atentie unui prieten care va ingrijoreaza. In cazul in care visezi ca o pasare are aripa rupta inseamna ca in realitate nu vei reusi sa iti atingi scopurile, insa aripa mai poate arata si faptul ca in curand vei scapa de o boala.

Daca visezi ca ai aripi inseamna ca in viitorul apropiat vei fi avansat in functie la locul de munca, iar daca visezi un cal care are aripi inseamna ca te vei implica intr-o noua relatie amoroasa sau poate chiar vei fi cerut/a in casatorie. Aripile de gasca din vis reprezinta faptul ca in viitorul apropiat veti avea parte de o bucurie foarte mare, posibil chiar sa nu va atinga deloc ghinionul si sa va reuseasca orice gand si orice tel in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ciuperca

Atunci cand visezi furnici cu aripi inseamna ca nu prea iti dai silinta la locul de munca si e posibil ca din acest motiv sa gresesti foarte mult. In cazul in care visezi ca mananci aripi inseamna ca unul dintre copiii tai, daca ai, se va implica intr-o relatie serioasa, posibil casnicie.

aripile

Atunci cand visezi o vaca grasa cu aripi inseamna ca situatia financiara ti se va imbunatati in curand, poate chiar primesti un bonus de la locul de munca iar daca visezi foarte multe aripi care se zbat inseamna ca e momentul sa ai incredere in tine si sa iti pui in aplicare toate planurile, deoarece acestea vor avea succes. Se mai spune ca atunci cand visezi aripi inseamna ca ai realizat in sfarsit ca te poti baza numai pe fortele tale si ca te vei descurca de unul singur.

In cazul in care visezi aripi de inger, interpretarea acestora se rezuma la propriul caracter si anume faptul ca esti o persoana blanda, naiva si poate ai nevoie sa fii protejat de cei in jur. Aripile din vis mai pot sugera si faptul ca e posibil ca in viitorul apropiat sa faci o calatorie si sa te bucuri de libertate, de tot ceea ce inseamna viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.