Interpretare vis in care astepti sa intri la dentist

0
70
La dentist, Foto: adelaidenow.com.au

Interpretarea viselor in care astepti sa intri la dentist face referire la preocuparile fata de evenimente neplacute ce pot surveni in viata ta. Cu alte cuvinte, visul acesta sugereaza ideea ca te astepti sa afli vesti care s-ar putea sa te priveasca in mod direct si care nu sunt dintre cele mai bune.

A visa ca astepti pe un hol intrarea la dentist ilustreaza o scurta perioada foarte stresanta prin care vei trece si in care astepti vesti de la cineva. Dupa cum sugereaza si visul, noutatile asteptate nu sunt in masura sa iti produca chiar o stare euforica, mai degraba sunt vesti nelinistitoare in legatura cu anumite pierderi in plan financiar sau de alta natura.

La dentist, Foto: adelaidenow.com.au
La dentist, Foto: adelaidenow.com.au

Intr-o alta interpretare se spune ca asemenea scena te pregateste de pierderea cuiva drag ori pierderea unei rude, a cuiva din familie. S-ar putea ca cineva din familia ta sa fie grav bolnav(a), toata lumea sa astepte cu infrigurare o veste de deces sau boala grava. In asemenea caz visul nu se refera cu certitudine la o finalitate in sensul acesta, doar sugereaza ca exista sanse foarte mari ca asa ceva sa se intample.

Visul in care astepti sa intri la stomatolog simbolizeaza preambulul unei stari de stres si durere, s-ar putea ca in viata reala sa te astepti la niste complicatii poate chiar sentimentale desi visul nu prea are de-a face cu asa ceva dar, totusi, poti lua in considerare si o asemenea posibilitate.

Stomatologul in vis simbolizeaza o pierdere sau o recuperare, depinde in ce context apare. In ordinea aceasta de idei, a visa ca astepti sa intri la stomatolog poate ilustra, de asemenea, si o recuperare a ceva ce credeai pirdut. S-ar putea ca in viata reala sa astepti o veste de la cineva care sa te anunte ca nu e totul pierdut, se mai poate repara ceva la o afacere, la un proiect, la o initiativa anume.

Citește și:  Interpretare vis in care afli ca de fapt parintii tai nu sunt parintii biologici

In cazul in care ai asemenea dificultati este posibil sa nutresti sperante intr-un ajutor din partea cuiva, sperante care se vor confirma sau nu.

Totodata visul mai arata si faptul ca te poti astepta la obstacole din partea cuiva. In situatia in care visezi ca stai pe hol asteptand sa intri la dentist semnifica faptul ca in curand va trebui sa iei o decizie foarte importanta in viata ta, o decizie ce este legata de primirea unei vesti de la cineva.

Este posibil sa primesti o veste si din partea unei institutii sau firme, visul nu exclude nici aceasta posibilitate, insa cert este ca decizia pe care o vei lua in viitor va fi determinata de natura vestii pe care o vei primi in curand.

S-ar putea ca in viata reala sa doresti foarte mult sa incepi o afacere sau un proiect personal si depinzi de o persoana sau o institutie. In acest caz visul arata ca astepti cu nerabdare o aprobare sau o negare in urma careia vei demara sau nu o activitate pe cont propriu. Visul este incert in legatura cu deznodamantul actiunii, dar in scurt timp o sa afli exact ce ai de facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.