Interpretare vis in care apare hipnoza/hipnotizat

0
785
Interpretare vis in care apare hipnoza hipnotizat

Interpretarea viselor in care apare hipnoza/hipnotizat. Atunci cand visezi ca esti hipnotizat/a inseamna ca te lasi foarte usor influentat de altii, de familie, prieteni, cunoscuti, colegi, visul referindu-se la limitele tale, la faptul ca nu esti in stare sa speri la lucruri marete, te lasi purtat pe valurile cele mici ale vietii, inconstient fiind de faptul ca visele sunt cele care dau aroma existentei.

Atunci cand visezi ca tu esti cel care hipnotizeaza inseamna ca vei avea o serie de dificultati in achitarea datoriilor fata de cei de la care te-ai imprumutat, insa poate sugera si faptul ca esti un om de temut, poate nu chiar in sensul rau, insa oamenii stiu ca tu ai mereu dreptate, motiv pentru care te asculta fara sa clipeasca, nu trec peste ordinele tale.

Atunci cand visezi ca cineva da gres in a te hipnotiza inseamna ca toate probleme vor trece peste tine, mai ales ca esti singurul in masura sa infrunte greutatile, sa rezolve conflictele in care este prins, sa se ridice impotriva necazurilor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un basm

Atunci cand visezi ca o persoana te-a hipnotizat trebuie si sa ai grija sa nu spui celor din jur tot ceea ce stii, deoarece e posibil sa iesi in pierdere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.