Interpretare vis in care apare gheara

0
111
Gheara Sursa: freetoadvertising.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare gheara. Atunci cand visezi o gheara inseamna ca vei avea parte de o mare nenorocire deoarece gheara din vis reprezinta o avertizare, un soi de amenintare asupra faptului ca esti in pericol, mai ales daca este o gheara de animal. Atunci cand visezi ca esti zgariat de o gheara inseamna ca e posibil sa dai gres in ceva, sa omiti un adevar care te va durea in cele din urma, toate consecintele se vor lasa asupra ta. E posibil ca zgarietura din vis sa fie provocata din cauza neatentiei ceea ce inseamna ca esti un om slab, nu esti in stare sa iti vezi defectele, motiv pentru care ai multe de pierdut.

Gheara Sursa: freetoadvertising.blogspot.com
Gheara
Sursa: freetoadvertising.blogspot.com

Pe de alta parte atunci cand visezi ca iti scoti ghearele asemeni unei pisici inseamna ca te temi, reprezentand un instinct de aparare, nu vrei ca cineva sa iti faca rau insa mai poate simboliza si faptul ca vrei sa te razbuni pe cineva care deja ti-a facut mult rau si iti pregatesti atacul. Atunci cand visezi ca vrei sa iti folosesti ghearele inseamna ca vei avea parte de multe sentimente urate, chiar frustrari, ura, vrei sa fii tu primul in tot si in toate, nu lasi pe nimeni sa iti ocupe locul, ai multe trairi negative.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi gheare de animal inseamna ca e posibil sa ai parte de foarte multe dispute in familie, ghearele fiind astfel o avertizare asupra faptului ca nu trebuie sa te implici in nimic, trebuie sa iti vezi de treaba ta si lasi lucrurile sa isi urmeze cursul direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here