Interpretare vis în care vezi o scară sau urci scările

0
230

Scările obișnuite în vis simbolizează o viață simplă și banală, fără nicio dorință de a duce un trai de lux. Acest vis arată că ești mulțumit de situația actuală a lucrurilor și ai speranța că încet îți vei îndeplini dorințele și obiectivele tale.

Dacă visezi cum urci o scară, se spune că vei ajunge un om de vază.

Interpretare vis în care vezi o scară:

  • Visul în care scările sunt din piatră curate, largi și frumoase, prezice bogăția și luxul din viața ta. Dacă ai un astfel de vis există șanse să realizezi tot ce ți-ai propus în viață.
  • Dacă scara este din lemn, atunci visul înseamnă că ești echilibrat și ai un caracter conservator, nu ești predispus la schimbări bruște și te simți mai confortabil în condiții normale.
  • Visul în care scările sunt trainice, au o bază solidă, semnifică că vei avea o familie sănătoasă și fericită, o relație bazată pe încredere și loialitate.
  • O scară rabatabilă în vis simbolizează că ești foarte aproape de succes. Cu puțin efort își vei atinge toate obiectivele în viață.
  • Dacă în vis scările sunt în spirală, este semn că drumul tău spre succes va fi complicat, confuz, dificil. Pentru a ajunge la destinație trebuie să ai răbdare, să o iei pe căi ocolitoare, să eviți să faci greșeli similare.
  • Dacă în vis vezi o scară interioară într-o casă, înseamnă că anumite persoane se vor amesteca în viața ta. Dacă un bărbat are un astfel de vis, trebuie să fie mai discret, să țină secret planurile sale, pentru a se feri de oameni invidioși, care îi pot afecta planurile. În general, scările într-o casă, în vis, te avertizează că nu trebuie să fii sincer cu cei din afară, astfel vei risca să suferi din cauza înfrângerilor și neplăcerilor, având încredere în străini.
  • Dacă vezi scări într-un bloc sau o altă clădire înaltă, este semn că vei avansa în cariera profesională. Cu cât urci scările mai sus, în vis, cu atât este posibil că obții un loc de muncă mai bine plătit.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi conuri de brad sau conuri de pin

O scară în vis este semn că te afli la o răscruce de drumuri și trebuie să alegi o cale, dar îți vine greu să faci asta, pentru că nu știi care este cea dreaptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.