Interpretare vis in care apare biliard

0
933
Interpretare vis in care apare biliard

Interpretarea viselor in care apare biliard. Atunci cand visati ca jucati biliard sau ca joaca cineva inseamna ca veti avea mari beneficii la locul de munca si veti trece foarte usor peste greutatile vietii.

Totodata a juca biliard in vis mai inseamna si o serie de procese pe care le duceti pentru a castiga o proprietate, ori o lupta launtrica pentru a putea echilibra sentimentele. Atunci cand in vis va apare o masa de biliard pe care bilele nu sunt folosite inseamna ca cineva va minte si va acuza, poate ca vrea sa va faca rau mult pe la spate.

Biliardul de regula reprezinta nesiguranta, exact un joc de noroc, care se bazeaza pe sansa, incertitudine de a castiga, poate chiar faptul ca veti fi fortat sa plecati undeva.

masa de biliard

O minge de biliard inseamna ca vei avea parte de o serie de piedici pe care trebuie sa le depasiti ca sa puteti duce la bun sfarsit o activitate iar daca visezi ca joci calm biliard si vorbesti in acelasi timp inseamna ca vei reusi sa traiesti foarte bine, treci usor prin necazuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare grinda

Se sune ca daca esti indragostit si viseiz biliard insemana ca te vei certa cu iubita/ul ori cu parintii ei, vei intampina o dificultate in comunicarea cu acestia. Biliardul mai este si o avertizare asupra faptului ca trebuie sa te feresti de viclenia oamenilor care iti stau foarte aproape si mai ales de prietenii care par dubiosi.

Jocul de biliard din vis simbolizeaza adesea faptul ca ai un spirit dezvoltat de competitie si stii sa si castigi in viata, stii sa si pierzi, insa e posibil sa avertizeze si asupra unor probleme arzatoare din viata de zi cu zi, incercand sa lasi orgoliul la o parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.