Interpretare vis in care joci biliard cu prietenii

0
278
Interpretare vis in care joci biliard cu prietenii

Interpretarea viselor in care joci biliard cu prietenii semnifica situatii mai complicate in care este nevoie de compromisuri din partea ta pentru a putea trece mai departe la un nou statiu familial sau profesional. Visul acesta face referire la recunoasterea unor greseli din trecut care trebuie depasite.

In scurt timp s-ar putea ca sa se iveasca o ocazie de a pune pe tapet o situatie confuza in care trebuie lamurite toate aspectele familiale sau profesionale cu scopul de a avea posibilitatea trecerii la un pas evolutiv urmator.

Daca visezi ca joci biliard cu prietenii mai semnifica si dificultati reale in aplanarea unor conflicte cu familia sau neamurile, conflicte aparute in urma unor greseli personale sau erori de interpretare involuntare. Visul mai poate semnifica si certuri cu neamurile pentru impartirea anumitor lucruri sau pentru posesie.

In acelasi timp visul in care joci biliard cu prieteni simbolizeaza si vorbe pe la spate pe care le auzi intamplator, barfe din parte cunostintelor care te vor intrista mult. Daca in viata reala ai probleme si discutii pe plan familial inseamna ca va trebui sa iti asumi niste responsabilitati prin care se va clarifica o situatie conflictuala.

joci biliard cu prietenii

Se poate ca in viata reala sa fie nevoie sa recunosti anumite greseli personale comise in urma cu ceva timp si care in momentul actual sa reprezinte o piedica in comunicarea din familie. Se poate intampla ca neamurile sa iti ceara socoteala cu ocazia unor vizite neasteptate si vei fi pus in situatia de a face niste compromisuri.

Totodata, a visa ca joci biliard cu prietenii mai anunta si vesti neasteptate si situatii inedite cauzate de vesti noi. Se poate ca in realitate sa primesti o veste sau mai multe care sa te faca sa iti schimbi atitudinea fata de cineva sau ceva, s-ar putea sa fie implicata si familia sau prietenii ori se poate sa primesti vesti bune care sa te oblige cumva sa iti schimbi directia de actiune.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva te imbie sa bei la restaurant

In cazul in care visezi ca esti la o masa de biliard si vezi bile miscandu-se haotic e un semn ca in curand s-ar putea sa nimeresti intr-o situatie foarte complicata in relatiile cu persoane cunoscute cu care ai afaceri sau intelegeri.

In acest caz visul semnifica faptul ca este posibil sa te confrunti cu dificultati financiare care au la baza greseli facute de tine in dauna altora. S-ar putea sa ti se ceara lamuriri si solutii. Daca bilele se misca incet si ordonat pe masa de biliard inseamna tratative in familie sau cu prietenii, discutii indelungi pentru remedierea anumitor neajunsuri comune.

Daca lovesti in vis o bila care sare de pe masa atunci exista posibilitatea ca in viata reala sa scape o situatie de sub control si sa cauzeze pierderi in toate directiile nu doar tie personal. Daca vei juca vreo bila rosie ar putea insemna ca in unele dispute viitoare cu familia sa fie adus in discutie un subiect de natura sentimentala sau amoroasa. Este posibil sa ti se reproseze in familie ca ai avut sau ai o partenera sau un partener secret cu care iti imparti viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.