Interpretare vis in care lovesti pe cineva cu masina

0
6895
Interpretare vis in care lovesti pe cineva cu masina

Interpretarea viselor in care lovesti pe cineva cu masina se refera la situatii in care abuzezi de cineva sau produci pagube altei persoane datorita activitatii pe care o desfasori sau a comportamentului tau.

Daca visezi ca lovesti pe cineva cu masina inseamna ca in realitate nu esti atent(a) la emotiile cuiva care tine la tine sau te iubeste.

S-ar putea ca in viata reala sa ai un comportament lacom si datorita acestuia sa lipsesti pe altcineva de unele surse.

Visul in care conduci o masina reprezinta in general un consum mare de energie pentru a pune in practica un ideal sau un plan, poate sa reflecte ambitia cu care incerci sa castigi ceva.

In acest caz visul te anunta ca s-ar putea ca in goana ta dupa avere sau dupa un castig temporar de bani sa ranesti, sau sa lezezi alta persoana careia ii acaparezi liberul arbitru, sau libertatea de actiune, sau dreptul de a obtine ceva. Se poate spune ca incerci sa iei mai mult decat ti se cuvine intr-o anumita situatie sau imprejurare favorabila.

Visul arata de fapt ca nu poti sa te controlezi indeajuns pentru a face fata tentatiilor financiare de cele mai multe ori. Esti vulnerabil(a) la vederea banilor sau a posibilitatii de castig rapid.

In orice caz, asemenea vis prevesteste un necaz pe care o sa il provoci cuiva din cauza rapacitatii tale.

accident de masina

Daca in vis lovesti o persoana feminina inseamna ca in viata reala calci pe sentimentele cuiva drag. In aceeasi situatie se anunta si victoria pragmatismlui asupra bunavointei, sau victoria ambitiei asupra cumpatarii.

Daca visezi asa ceva inseamna ca vei intampina situatii neprevazute in drumul tau, sau vei avea piedici neasteptate la punerea in aplicare a unor planuri.

Citește și:  Interpretare vis in care regreti multe lucruri

Visul arata in mod concludent ca esti prea grabit(a) sa faci ceva anume, probabil nu mai ai rabdare sa se intample toate intr-un mod natural si firesc. Din aceasta cauza sunt posibile “accidente” neprevazute si anume este posibil sa te lovesti de impotrivirea cuiva de la serviciu ori vreun partener de afaceri nu este de acord cu metoda de investitie gandita de tine ori alta imprejurare in care te lovesti de rezistenta cuiva.

In cazul in care la serviciu ai de gand sa iti pui in aplicare un proiect s-ar putea ca sa ti se opuna alti colegi sau vreun sef mai breaz sa fie invidios pe inteligenta ta si sa iti puna bete in roate ca nu cumva sa te afirmi si pe altii sai ii pui intr-un con de umbra.

S-ar putea la fel de bine ca sa visezi ca lovesti un om in varsta si atunci este un semn ca nu vei avea intelepciunea sa realizezi ceva, o sa faci greseli copilaresti. Totodata mai poate semnifica si o situatie in care nu o sa asculti de cineva cu mai multa experienta si exista riscul sa iti ratezi un plan de afacere sau alta initiatva.

In cazul in care visezi ca lovesti un copil mic reflecta in realitate o lipsa totala de inocenta sau mai bine spus arata ca felul brutal si neinspirat te va duce intr-un unghi mort in ceea ce priveste o relatie sau o alta intreprindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.