Interpretare vis in care apare debara

0
885
Interpretare vis in care apare debara

Interpretarea viselor in care apare debara. Atunci cand visezi o debara plina inseamna ca ai multe lucruri de ascuns, aceasta fiind simbolul lucrurilor care nu stau la vederea tuturor.

Conteaza insa foarte mult si ceea ce tii in debara deoarece daca este vorba despre lucruri personale, intime, e posibil sa nu vrei ca nimeni sa intre in viata, mai ales daca tii in vis, debaraua inchisa cu lacatul, nu accepti nici un sfat, nu lasi pe nimeni sa se aproprie din punct de vedere sentimental de tine, nu vrei sa faci compromisuri, esti egoist si vrei sa o tii numai pe drumul asta.

Debaraua din vis mai poate sa se refere si la faptul ca abia acum, dupa multa vreme, ies la suprafata multe aspecte din viata, din trecutul tau, e posibil sa o visezi intredeschia ceea ce inseamna ca dai astfel cateva sanse unor oameni sa ajunga pana la inima ta, vrei sa ii implici in unele proiecte personale insa foarte mici, nelasand sa te acapareze total.

In cazul in care visezi o debara foarte deschisa, e clar ca esti o persoana sociabila si comunici cu oricine si orice, ce e in sufletul si mintea ta este foarte usor descifrabil, nimic nu te poate lasa in aparenta o persoana misterioasa, esti genul de om care se conduce dupa zicala „ce-i in gusa-i si capusa”.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cleste

debara

Pe de alta parte daca visezi ca ca te ascunzi in debara e clar ca simti frica pentru ceva anume, nu vrei sa fii vazut sau nu vrei sa iesi in evidenta, nu vrei sa stie lumea ca esti prin preajma lor sau pur si simplu nu vrei sa fii observat si nici macar luat in seama, vrei sa treci asemeni unei fantome, totul pornind poate chiar din timiditate.

Daca visezi ca deschizi usa la debara si gasesti o persoana straina acolo inseamna ca in realitate vei avea poate parte de o intalnire cu o persoana necunoscuta tie, poate ca pur si simplu te indragostesti de cine nu te astepti sau legi o prieteni placuta.

Daca visezi ca ai inchis un copil in debara inseamna ca refulezi partea infantila din tine, nu mai vrei sa o accepti, vrei sa devii un om matur, asa cum spune societatea, insa trebuie sa te gandesti ca niciodata nu trebuie sa lasi copilaria sau infantilitatea, spiritul energic si zburdalnic in urma.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „dulap”, „camara”, „magazie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.