Interpretare vis in care lupti intr-o arena

0
226
Interpretare vis in care lupti intr-o arena

Interpretarea viselor in care lupti intr-o arena poate face legatura cu un conflict legala pentru niste bunuri materiale sau un litigiu in tribunal pentru niste aspecte materiale sau alte drepturi. Mai poate ilustra si lupta cu propria personalitate in care te lupti sa iti domini un comportament neadecvat sau alte porniri ce nu sunt agreate de ceilalti.

A visa ca te lupti in arena reflecta o disputa in baza unor reguli, nu e ceva dezorganizat ori lipsit de sens, cu lejeritate se poate spune ca acest vis anunta o posibila confruntare indelung planificata cu o persoana pentru posesia unor bunuri sau drepturi. Arena poate simboliza in multe cazuri un anumit cadru sau un domeniu profesional de exemplu, poate sa fie o sala la tribunal sau orice alta forma care presupune reguli, conduite stricte si persoane cu functii.

arena pentru tauri

Exista posibilitatea ca in viitorul apropiat sa te certi pentru niste bani cu o ruda sau cu o alta persoana foarte determinata. In afara de faptul ca ilustreaza o disputa legitima incrancenata, visul in care te vezi in arena mai arata si invingerea ta, s-ar putea in alta ordine de idei sa pierzi o viitoare confruntare in asemenea imprejurari.

Daca visezi ca te lupti in arena cu un taur furios atunci ar fi bine ca pe viitor sa te pregatesti serios pentru orice situatie deoarece visul anunta o confruntare cu o persoana foarte puternica si decisa sa isi apare cu orice pret “teritoriul”.

Daca visezi ca un taur furios te fugareste prin arena atunci s-ar putea ca cineva sa te discrimineze in mod vadit la locul de munca sau in alte imprejurari. In situatia in care te inteapa cu coarnele este un semn de pierderi banesti, pagube suferite de pe urma unor certuri dure cu cineva, s-ar putea sa fie vorba de o persoana careia ii datorezi bani sau exista neintelegeri mai vechi care in curand o sa rabufneasca la suprafata cu rezultate foarte urate.

Citește și:  Interpretare vis in care te lupti cu un taur intr-o arena

La nivel psihologic lupta intr-o arena simbolizeaza lupta cu propriul tau caracter, lupta cu tarele tale in mod special. In situatia in care te lupti cu o persoana masculina atunci inseamna ca esti prea indaratnic(a), esti o persoana increzuta si o sa ai de pierdut foarte mult din cauza aceasta. Daca persoana cu care te bati in arena este masiva si urata, inspira frica, atunci o parte a personalitatii tale este foarte negativa, ai multa rautate in ea, egoism, sete de marire si lipsa de compasiune pentru ceilalti.

arena

Daca visezi ca te lupti cu o persoana frumoasa si tandra atunci te lupti cu propriul tau egoism si nu esti in stare sa iti pui in valoare aspectele frumoase si benefice ale caracterului tau. Daca esti ranit(a) de adversar in arena simbolizeaza indaratnicia sublima pe care o posezi si o cultivi chiar si in momentele in care vezi cu claritate efectele negative ale unui astfel de comportament.

Un asemenea vis semnifica si lupte interioare in sufletul tau cu scopul de a te adapta unor noi situatii sau in alta activitate personala, poate simboliza staruinta de a face parte integranta intr-o bransa profesionala care presupune alte reguli decat cele dupa care ai trait pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.