Interpretare vis in care vine apocalipsa si nu mai ai loc pe Arca lui NOE

0
593
Interpretare vis in care vine apocalipsa si nu mai ai loc pe Arca lui NOE

Interpretarea viselor in care vine apocalipsa si nu mai ai loc pe arca lui NOE se refera la situatii in care poti pierde ceva extrem de pretios sau imposibilitatea de a mentine ceva pe timpul unei transformari mai profunde din viata ta.

Visul in care vine apocalipsa si nu mai ai loc pe Arca lui Noe are o simbolistica mai aparte si foarte semnificativa din multe puncte de vedere. In primul rand face referire la apocalipsa, ceea ce reflecta apropierea unei transformari mari in viata ta, un intreg plan al existentei sa va schimba cu altceva sau vei avea posibilitatea de a cunoaste in amanunt aspecte necunoscute pana acuma.

Arca lui Noe vazuta in vis se refera la posibilitatea de a pastra ceva sau de a salva o aparenta sau chiar ceva valabil insa faptul ca nu mai incapi pe arca semnifica faptul ca vei suferi o pierdere sau nu o sa mai poti sa beneficiezi de un lucru anume sau de un talent.

Daca visezi o asemenea scena poate sa fie un semnal ca in scurt timp o sa descoperi niste lucruri care iti vor crea putin haos in viata si o sa trebuiasca sa iti schimbi fundamental opiniile, in acelasi timp insa nu o sa poti sa iti pastrezi ceva la care tii foarte mult, probabil o idee sau un stil cu care te-ai obisnuit.

Daca per ansamblu visul reflecta o situatie mai delicata acest lucru nu ar trebui sa te ingrijoreze, se poate ca in realitate sa nu iti dai seama foarte bine ce lucruri sunt benefice pentru tine si sa renunti fortat exact la acele aspecte care iti ingreuneaza viata sau activitatea.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi ulcior la ochi

arca lui noe

Daca in viata reala simti instinctiv ca te afli in pragul unei schimbari majore atunci ar trebui de pe acum sa iti sortezi cu grija ce anume iti pastrezi pentru a duce mai departe si ce nu, visul este un semn ca o sa fie cazul sa renunti la un intreg bagaj emotional sau de alta natura, nu o sa fii in stare sa porti balastul trecutului in noul ciclu existential.

Daca visezi ca nu mai ai loc pe Arca lui Noe atunci in viata reala poti sa iti iei adio de la lucruri dragi la care ai tinut foarte mult, este destul de relevant acest aspect in cazul in care vezi in vis si alte amanunte care pot trage o concluzie mai clara asupra evenimentelor.

Daca, de exemplu, in vis apar ceva personaje pe care le cunosti in toata aceasta scena apocaliptica atunci este foarte posibil ca evenimente viitoare destul de tumultoase sa te faca sa renunti pentru totdeauna la compania unor prieteni vechi sau la avantaje de pe urma prieteniei cu acele persoane.

Daca visezi ca in timp ce incerci sa te urci fara succes pe arca ai bagaje grele in maini atunci in viata reala s-ar putea sa nu poti accede la un plan superior din cauza unor defecte personale, nu o sa fii acceptat(a) intr-un cerc de colegi sau in alt anturaj.

De asemenea, visul in aceasta ipostaza reflecta greutatea cu care reusesti sa te impui intr-o situatie foarte importanta datorita anumitor trasaturi de caracter negative pe care le ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.