Interpretare vis in care apare o valiza

0
2797
Valiza, Foto: drivenbydecor.com

Interpretarea viselor in care apare o valizaIn cazul in care visezi o valiza se spune ca vei face o calatorie ori ca pur si simplu fugi de o responsabilitate, de o anume persoana care vrea sa te sprijine si sa te ajute iar tu pur si simplu nu vrei. Atunci cand visezi ca impachetezi haine intr-o valiza inseamna ca vei merge in vizita la o persoana foarte plictisitoare iar daca visezi ca duci o valiza in mana inseamna ca ai multe greutati in viata.

Valiza, Foto: drivenbydecor.com
Valiza, Foto: drivenbydecor.com

Totodata o valiza deschisa mai poate reprezenta si multe succese in viata iar o valiza din piele in vis poate reprezenta o lunga calatorie. Daca visezi o valiza furata inseamna ca vei avea parte de indoieli iar daca visezi o valiza foarte grea inseamna ca vei avea parte de oboseala. O valiza mare in vis reprezinta truda si oboseala multa iar daca valiza din vis este mare si frumoasa inseamna ca ai un deosebit spirit de aventura, atunci cand este mica inseamna ca vei avea parte de certuri cu neamurile, nu veti termina ceea ce faceti, vei avea parte de frustrari de amploare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare lana

O valiza comuna, obisnuita inseamna ca sunteti o persoana dinamica, iar daca visati o valiza pierduta inseamna ca aveti indoieli asupra unei prietene sau unui prieten. Daca visati ca purtati o valiza inseamna ca aveti parte de greutati, de oboseala iar in cazul in care visati o valiza scumpa inseamna ca veti face o calatorie cu placere.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.