Interpretare vis în care apare o valiză

0
6064
Interpretare vis in care apare o valiza

În cazul în care visezi o valiză se spune că vei face o călătorie ori că pur și simplu fugi de o responsabilitate, de o anumită persoană care vrea să te sprijine și să te ajute, iar tu pur și simplu nu vrei.

Valizele în vise adesea sugerează o călătorie, fie aceasta fizică sau spirituală. Ele pot simboliza schimbări, tranziții sau chiar dorința de a lăsa în urmă trecutul. Pe de altă parte, pot semnifica bagajele emoționale pe care le purtăm cu noi.

Aspectul și conținutul valizei pot oferi indicii suplimentare despre natura și semnificația visului. Dacă te interesează și alte interpretări legate de obiecte de călătorie, ar trebui să arunci o privire la interpretarea visului în care apare un geamantan, un obiect similar cu nuanțe diferite în lumea viselor.

valiza deschisa

Atunci când visezi că împachetezi haine într-o valiză înseamnă că vei merge în vizită la o persoană foarte plictisitoare, iar dacă visezi că duci o valiză în mână înseamnă că ai multe greutăți în viață.

Citește și:  Interpretare vis în care apare furt / furând

Totodată, o valiză deschisă mai poate reprezenta și multe succese în viață, iar o valiză din piele în vis poate reprezenta o lungă călătorie.

Dacă visezi o valiză furată înseamnă că vei avea parte de îndoieli, iar dacă visezi o valiză foarte grea înseamnă că vei avea parte de oboseală.

O valiză mare în vis reprezintă trudă și oboseală multă, iar dacă valiza din vis este mare și frumoasă înseamnă că ai un deosebit spirit de aventură. Atunci când este mică, înseamnă că vei avea parte de certuri cu rudele, nu veți termina ceea ce faceți și vei avea parte de frustrări de amploare.

O valiză comună, obișnuită, înseamnă că sunteți o persoană dinamică, iar dacă visați o valiză pierdută înseamnă că aveți îndoieli asupra unei prietene sau unui prieten.

Dacă visați că purtați o valiză înseamnă că aveți parte de greutăți, de oboseală, iar în cazul în care visați o valiză scumpă înseamnă că vei face o călătorie cu plăcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.