Interpretare vis in care te muti dintr-o locuinta in alta

0
51614
Interpretare vis in care te muti dintr-o locuinta in alta

Interpretarea viselor in care te muti dintr-o locuinta in alta se refera la situatii in care o sa treci cu adevarat prin schimbari profunde, ceva o sa se schimbe in viata ta.

Daca visezi ca te muti dintr-o locuinta in alta inseamna ca in perioada urmatoare nu o sa ai prea multa liniste sufleteasca, grijile de tot felul si instabilitatea materiala iti vor crea o stare destul de tensionata.

Visul in care te muti intr-o locuinta mai saracacioasa poate sa reprezinte faptul ca o sa iti pierzi o mare parte din potentialul tau activ sau pasiv, o sa te rezumi doar la anumite activitati, poate fortat(a) de imprejurari sau cu un alt scop pe care il ai, cert este ca o sa se observe in viitorul apropiat o scadere dramatica a veniturilor si a comunicarii cu ceilalti.

In cazul in care visezi ca te muti apoi intr-o locuinta luxoasa semnifica faptul ca afacerile tale vor avea o crestere semnificativa, toate iti vor merge din plin si nu o sa ai de ce sa te plangi nici in plan sentimental.

Daca cumva ai deceptii sentimentale visul este un semn ca in scurt timp o sa vina soarele si pe strada ta, o sa intalnesti persoana potrivita sau o sa te impaci cu partenerul(a) de viata in cazul in care sunteti certati.

Visul in care te muti intr-un apartament de bloc semnifica faptul ca in scurt timp o sa intri in relatii pe care nu neaparat le doresti, nu iti sunt necesare dar totusi vei incerca sa le faci fata cu eleganta si bun simt.

langa noua casa

Aceeasi ipostaza reflecta faptul ca o sa ai mai multe cheltuieli care o sa te dea peste cap, o sa ai cheltuieli neprevazute pe care o sa le suporti cu destul de mare dificultate.

Citește și:  Interpretare vis in care te trezesti dimineata in alta locuinta

Visul in care te muti intr-un apartament saracacios la bloc ilustreaza in buna masura un trai modest dar linistit, unele interpretari ar sugera ca poate sa fie vorba de un trai prea modest similar cu saracia insa la fel de bine se poate presupune ca este vorba de fapt de o modestie sufleteasca, un caracter simplu si curat.

In aceasta ipostaza visul este un semn ca in curand o sa treci prin niste situatii mai putin obisnuite in care o sa ai caracterul puternic de a renunta la multe beneficii doar pentru a-ti pastra curata constiinta.

Visul in care te muti intr-o locuinta noua ce nu este inca amenajata complet simbolizeaza faptul ca o sa incepi de la zero o afacere sau o activitate, reflecta renuntarea la tot ce este vechi si nefolositor si inceperea unui nou ciclu, sau a unei noi etape in viata ta in care o sa iti faci relatii si prietenii noi, o sa ai probabil un nou loc de munca sau o noua relatie de dragoste in care o sa trebuiasca sa o iei pas cu pas pentru a castiga increderea celuilalt.

In acelasi fel se poate presupune si cu o anumita activitate profesionala, s-ar putea sa fi nevoit(a) sa o iei de la inceput la noul loc de munca, o sa fie un domeniu diferit fata de cel anterior si o sa fie destul de greu pana o sa iti intri in mana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.