Interpretare vis in care apar margaritare

0
441
Interpretare vis in care apar margaritare

Interpretarea viselor in care apar margaritare. Atunci cand visezi margaritare inseamna ca ai parte de dulcegarii in viata care insa iti aduc si multe vorbe dure, acestea provocandu-ti lacrimi, deoarece margaritarele sunt simbolul durerii, ele avand chiar si forma lacrimilor.

Daca visezi foarte multe margaritare e clar ca vei avea un necaz care te va duce pe culmile disperarii, vei suferi foarte tare, daca visezi ca pescuiesti margaritare inseamna ca cineva te va trada insa reusestis a treci usor pestea aceasta tradare, vei avea si un ghinion pe care il vei indeparta usor.

Daca visezi ca primesti in dar margaritare inseamna ca cei din jur te apreciaza, te respecta, mai ales pentru ca esti un om sincer si cu caracter, daca visezi ca primesti margaritare de la persoana iubita inseamna ca vei suferi din cauza acesteia, iar daca visezi ca le porti inseamna ca familia iti va spune multe cuvinte de apreciere, te va onora, te vor asculta si intelege mereu.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bucium

Daca visezi ca scapi pe jos margaritare inseamna ca vei fi trist, vei avea multe deziluzii si nimic nu te va putea inveseli sau ajuta. Un singur margaritar inseamna ca esti ingandurat, vei avea multe griji sau mai multe probleme, insa trebuie sa te aduni si sa le faci fata. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca margaritarele din vis aduc cu sine foarte multe castiguri materiale, o pozitie mai buna la locul de munca si avutie in viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.