Vibratia numarului 4 in numerologie

0
1065
Vibratia numarului 4 in numerologie

Nativii care s-au nascut sub semnul numarului 4 au ca menire in viata comunicarea, ei adora sa lege relatii, sa cunoasca oameni. Nici nu-i de mirare acest lucru mai ales pentru ca planeta care se pare ca sta deasupra lor este Mercur si ca, intr-o paranteza fiind spus, Mercur este guvernatorul zodiilor Gemeni si Fecioara, deci al androginului feminin si al celui masculin, ambii avand la baza comunicarea. Nici ca se putea mai bine, mai ales daca stam sa ne gandim ca vibratia numarului 4 este de fapt de doua ori vibratia numarului 2 ceea ce inseamna ca toate lucrurile spuse la cel din urma sunt perfect valabile si pentru cazul de fata.

Nativii nascuti sub vibratia numarului 4 vor fi mereu alaturi de cei care au nevoie, le place sa stie ca lumea conteaza pe ei, fac asta fara nici un interes sau poate ca un sens ascuns exista acolo undeva, poate ca asa se simt ei impliniti sau asa isi satisfac ei orgoliul, cum altii si-l satisfac prin averea mare pe care o aduna. In orice caz, acesti nativi sunt si foarte buni analisti, critici, nu degeaba Fecioara sta ca si o mama creatoare a lor sau cel putin pazitoare, tind catre perfectiune si adesea pot avea dintre cele mai bizare pasiuni, care pot sa nu fie intelese de cei din jur.

Insa nativii care sunt prost aspectati sub acest numar pot avea si defecte greu de indepartat si imposibil de suportat. Ei pot sa devina din nevoia de comunicare mult prea vorbareti, pot sa spuna vrute si nevrute si sa devina plictisitori, poate pentru ca se repeta, poate pentru ca sunt prea insistenti pe subiecte ce nu sunt de interes public. Orice ar fi, indicat este ca ei sa iti mai tina din cand in cand gura inchisa deoarece e posibil sa faca si glumite care nu sunt pe intelesul tuturor. Iar aceasta este doar una dintre partile lor negative.

Citește și:  Semnificatia horoscopului natal

Desi faptul ca sunt foarte bine organizati poate sa reprezinte o calitate mai ales pentru locul de munca, adesea in societate le poate aduce un mare defavor si deserviciu. Iar asta pentru ca nimeni nu este considerat amuzant atunci cand devine disperat dupa ordine si dupa organizari perfecte, mai ales cand se plange toata ziua cat de multe are ele de facut. Insa un nativ nascut sub vibratia numarului 4 care stie ce vrea si este intelept, auns la o anumita varsta, nu isi va plcitisi prietenii cu aceste amanunte care la urma urmei sunt private.

Pe de alta parte insa, acesti nativi sunt poate cei mai buni pastratori de secrete, in ei iti poti pune toate bazele, sunt prieteni fideli, care uneori isi arunca toata increderea in oamenii care cred ei ca merita. Daca ajung la maturitate, isi dau seama ca trebuie sa separe insa planurile vietii si sa lase munca la birou cand ajung acasa si invers. Ei se descurca cel mai bine in domenii psihologice, in organizatii guvernamentale, iar ziua in care le merge cel mai bine se pare ca este miercuri.

In incheiere, mai putem adauga despre nativii nascuti sub vibratia numarului 4 ca atunci cand isi dau cuvantul trebuie doar sa se intample o catastrofa naturala ca sa nu si-l tina, nu le place sa spuna vorbe goale sau sa faca rau celor din jur si se asteapta mereu la  acelasi tratament, in caz contrar e clar ca un astfel de nativ nu va mai vorbi cu tine, uitand chiar ca existi. Ca un sfat din partea noastra pentru cei nascuti cu cifra destinului 4: sa nu inceteze niciodata sa faca descoperiri sau schimbari, ori sa se cunoasca, la urma urmei comunicarea este cea care ii defineste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.