Interpretare vis in care apare un crocodil

0
19326
Interpretare vis in care apare un crocodil

Interpretarea viselor in care apare un crocodil. Atunci cand visezi un crocodil inseamna ca te vei indragosti foarte tare si fulgerator de cineva anume. Crocodilul reprezinta de fapt ambitiiile noastre prostesti, negative, pornite din simplul fapt ca inca nu ne-am gasit drumul in viata si mai poate simboliza si toata rautatea ce poate exista in lume ori in vecini care pot sa dauneze existentei noastre.

Crocodilul din vis mai simbolizeaza si agresivitatea iar atunci cand visezi ca esti urmarit de un crocodil ori ca ucizi unul inseamna ca vei avea parte de un succes la care nu te asteptai in viata. Insa daca un crocodil in vis te prinde inseamna ca vei avea parte de un accident.

Pe de alta parte crocodilul mai reprezinta si atacul, panda, rapirea, nenorocirile, iar daca in vis acesta te ameninta inseamna ca ai parte de o iubire fulgeratoare, daca il vezi ca doarme inseamna ca esti amenintat de ceva, daca il vezi in apa, inseamna ca vei iubi, daca il vezi intrand in apa inseamna ca ai dusmani iar daca il visezi indepartandu-se inseamna ca vei avea multe vicii, vei fura. Se mai spune ca atunci cand visezi un crocodil esti inconjurat de oameni rai.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dezvoltat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.