Cristale norocoase pentru zodia Pesti

0
496
acvamarin

Zodia Pesti are de regula mai mlte cristale norocoase, insa cele care o definesc cel mai bine sunt cristalele de apa, sau cele de aer, care au culoarea verde, bleo, albastru, violet sau alb si derivate ale acestora. Cristalele norocoase de baza pentru nativii din zodia Pesti sunt perlele, acvamarinul, ametistul, cat si jadul alb.

Perle
Perle

Perlele aduc nativilor Pesti foarte multa energie pozitiva. Perlele sunt considerate a fi pietrele purificarii, fiind considerate in prezent pietrele nationale ale unor tari precum India, Franta sau Filipine. Acestea au ca si planeta guvernatoare Luna si se pare ca sunt foarte potrivite nativilor din zodia Pesti mai ales pentru calitatile lor protectoare. Perlele ajuta foarte mult la odihna, la canalizarea energiei catre zone echilibrate si mai benefice pentru Pesti, mai ales pentru ca acestia sunt intr-o continua cautare a dreptatii, a iubirii magice, a sentimentelor frumoase. Ii ajuta insa si sa se orienteze in viata, sa isi deschida inima si sa fie mai putin inhibati, sa isi arate adevaratele sentimente fata de cei dragi si sa lase la o parte frustrarile.

Perlele sunt considerate a fi cele mai pure si cele mai benefice dintre pietrele de apa, ele aducand nativilor sinceritate, puritate sufleteasca, inocenta, cinste in iubire si in relatiile cu semenii. O perla poate sa devina un adevarat talisman norocos daca este purtata mult timp, deoarece ea atrage bogatia, atrage prosperitatea, cat si norocul, sansa, insa in popor se spune ca atunci cand arunc o perla in apa, si o eliberezi, ea iti va multumi dandu-ti in schimb foarte multi bani. Totodata perlele sunt foarte protectoare cu cei mici si nevinovati cat si cu cei care au inima curata si lipsita de rautate si de mandrie, ele vor ajuta in special mamele pentru a-si ocroti copii, alungand toate energiile negative.

Aceste cristale norocoase chiar daca sunt  cultivate decat obtinute natural, se pare ca aduc cu sine celor care le poarta un control absolut in ceea ce priveste emotiile, fiind foarte bune pentru cei care sunt nevoiti sa se expuna in public, sa tina discursuri, aduc cinste, onoare, respect si incredere in propriile forte. Inspira foarte mult pe cei singuri, oferindu-le iubire, afectiune, atragand si cinstea, prietenii adevarati, loiali, iar pe cei casatoriti ii ajuta sa isi tina o relatie frumoasa pentru toata viata. Reduce foarte mult temerile si alunga insomniile.

Citește și:  Cristale norocoase pentru zodia Rac
Ametistul
Ametistul

Ametistul, un cristal de-a dreptul potrivit pentru nativii din zodia Pesti deoarece ii ajuta pe acestia sa inteleaga sensul vietii si sa isi lamureasca propriile convingeri. Sunt pietre foarte bune mai ales pentru cei care lucreaza in domeniul educational, religios, filosofic, in tot ceea ce tine de mental si spiritual. In traditiile grecesti mai vechi se spune ca ametistul este piatra iubirii vesnice, sincere, asigurand o adevarata protectie impotriva relelor din mediile exterioare si impotriva barfelor.

De asemenea sunt pietre foarte bune si pentru cei care scriu, picteaza sau lucreaza in general in domeniul artei, care tin de emotie, de sensibilitate si de suflet. Totusi se spune ca ametistul aduce si foarte mult succes in finante chiar daca mesajul sau primordial asupra purtatorului este acela de a visa, de a avea mintea libera, de a indrazni sa creeze. Este o piatra a protectiei, ajuta in cazul deziluziilor, ofera putere de a merge mai departe si de a face fata esecurilor.

In plus intareste capacitatile extrasenzoriale, aduce putere de concentrare, da curaj in demararea unor activitati, oferind si foarte multe idei noi care pot duce la succes si reusite in toate cazurile.

Acvamarinul
Acvamarinul

Acvamarinul este piatra comunicarii, indicata mai ales pentru cei care sunt inhibati sau au probleme in a lega relatii noi. Ajuta la intelegere in cuplu si protejeaza in cazul in care mergeti in calatorii si va simtiti singuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.