Luna în relație cu Uranus

0
406
Luna in relatie cu Uranus

Luna în conjuncție cu Uranus aduce, la un anumit moment în viața ta, o serie de schimbări foarte importante pe plan emoțional, pe planul casei, al familiei, venind și cu schimbări de comportament neașteptate. Astfel, că indivizii născuți sub acest context astral vor avea o carieră fulgerătoare, ce va schimba mereu, iar dispoziția lor se va caracteriza ca fiind schimbătoare, bizara și haotică într-o oarecare măsură, acestea fiind aduse desigur de Uranus.

Magnetismul va fi astfel foarte puternic față de cei din jur, se va manifesta uneori împotriva, deci în dezavantaj. Nativii vor fi mai repede abrubți, adesea iritabili, iar asta înseamnă că cel mai bine este să nu se tempereze, să nu lase agresivitatea să stea în calea dorinței de a progresa deoarece calitățile sunt extraordinare, inventivitatea este la cote maxime, chiar neobișnuite și e păcat să se piardă din cauza excentricității sau a altor aspecte negative.

De-a lungul istoriei, conexiunea dintre Luna și Uranus a fost adesea asociată cu transformări abrupte și revelații surprinzătoare. Multe culturi au legat acest aspect la momente de iluminare și schimbări neașteptate.

Această legătură, deși misterioasă la prima vedere, are rădăcini adânci în tradiții și cunoaștere astrologică. Studiind această interacțiune, putem avea o perspectivă mai clară asupra modului în care aceste corpuri cerești ne pot influența stările și deciziile.

Uranus in relatie cu Luna

În aceste situații se poate pierde din personalitatea care în mod normal ar ajuta la evoluția în viață. Poziția aceasta a Lunii dă nativilor care nu au preconcepții sau orice fel de înfrânări, o atingere chiar de geniu.

Citește și:  Planetele în astrologie

Luna în opoziție cu Uranus este un context mai puțin fericit având în vedere că aduce necazuri neprevăzute, dificultăți de orice natură, iar aici trebuie avut grijă mai ales cu străinii, cu persoanele cunoscute recent, trebuie evitate amicițiile ce apar la ordinea întâmplării. Totuși, un aspect favorabil pentru unii este acela că va apărea o fascinație față de sexul opus, deși o anumită persoană din exterior va cauza o nefericire de proporții și va aduce multă durere.

Această conjunctură va predispune și la accidente, la experiențe mai bizare, se întâmplă constant ca nativii să facă lucruri pe care în cele din urmă le regretă, apare și excentricitatea însă va fi văzută ca o instabilitate de cei din jur, ca o ciudățenie, cu idei extremiste și uneori neobișnuite.

Luna în trigon cu Uranus oferă pasiune față de științele ascunse, aspectele sunt benefice, apare și un mare grad de originalitate, de constructivitate, de inventivitate, se poate spune că nativii au chiar puteri de vindecător și magnetice, vor reuși să se elibereze de convenții în momentul în care mintea lor cea înaltă reușește să se trezească la viață și să pătrundă în cele mai adânci închisori ale sufletului, trecând peste cei din jur și peste condițiile impuse de ei.

Caracterul nativului este unic în diverse feluri și mai mult decât atât, va fi capabil să găsească mereu soluții și drumuri noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.