Cum seduci bărbatul Pești

0
7298
Cum seduci barbatul Pesti

Bărbatul Pesti este un nativ plin de farmec, de mister, care poate să seducă, dar în același timp să și irite, având în vedere că uneori starea sa de visare absurdă parcă este dusă la extrem și niciodată nu este acolo atunci când ai nevoie de el. Uneori se uită prin tine fără măcar să-ți observe chipul, alteori poate să pornească adevărate teorii despre cum lumina soarelui cade armonios pe fața ta și să o picteze în gesturi.

Este un bărbat atras de științele oculte, îi place misterul, îi place și sexul, este chiar pervers acest domn, un amant pe măsură, niciodată nu va refuza, dacă se simte într-o deplină dispoziție, dar este adesea extrem de vulnerabil și timid chiar.

Are mai multe personalități, ceea ce este util în unele momente, mai ales atunci când abordează o ținută de galagios, de vorbăreț căruia nu-i mai tace gura, gata să spargă barierele între ocean și cer, iar în jurul său se află multă lume, are nevoie de argumente. Atunci când este tăcut, cu siguranță în mintea lui se perindă mai multe idei față de cele pe care le-a exprimat în cea mai zgomotoasă zi a sa.

Pesti

Dacă ești pregătită să trăiești alături de un bărbat rupt din altă lume, atunci este binevenită alături de bărbatul Pești. Trebuie însă și să-i porți de grijă, să ai mereu în vedere emoțiile sale puternice și să-l calculezi astfel încât să nu se simtă rănit.

În cazul în care se află la o răscruce de drumuri, acest nativ trebuie ajutat să se decidă, deoarece singur nu va reuși niciodată, pentru simplul fapt că în mintea lui o variantă poate să fie și corectă și greșită exact în același timp. Pentru el totul este posibil, nimic nu e în zadar.

Bărbatul Pești este un relativ, având în vedere că cel mai bine îl descrie acest cuvânt. Pentru el banii sunt o reală problemă, fie îi face foarte bine și foarte repede, fie nu îi pasă de ei deloc, iar dacă are din belșug, atunci nu se va sfii nici să îi arunce pe lucruri nefolositoare, care însă pentru el capată o semnificație aparte. Acest bărbat nu poate fi caracterizat, iar scara sa de valori este cu totul și cu totul altfel față de cea a oamenilor normali.

Are un suflet prea plin de tot și toate în care strânge orice și oricât, este o persoană senzorială și trăiește mereu sublim. Pentru el echilibrul în propriul univers este esența, pacea fiind și ea necesară, chiar dacă este un semn de apă, iar apele i se mai pot involbura uneori.

Se vor liniști de îndată ce domnul Pești rămâne singur cu valurile sau printre valurile sale. Acest nativ poate să trăiască iubirea în cele mai diverse moduri, fie vulgar, fie pur, devenind astfel ori paradisul sau, ori infernul în care trăiește.

Ca să intri în sufletul unui nativ în Pești trebuie doar să încerci să fii dilemă la misterele sale, să încerci să acaparezi tot ce înseamnă orizont mistic, să-l provoci la discuții oculte, să-i arăți ce înseamnă să atingi stelele și să îi dai fel și fel de definiții despre divinitate sau poate fi doar una, deoarece el cu siguranță o va percepe în vreo mie de moduri. Toate acestea se datorează faptului că în sufletul său, nativul Pești are un întreg ocean cu sentimente și nu cunoaște niciodată limitele.

Citește și:  Astrologia psihologică

Astfel nativul Pește poate fi un mare Casanova iubind orice femeie, dar ca să-l prinzi în plasă mai repede și pentru cât mai mult timp trebuie să-i demonstrezi că și tu poți fi în mai multe feluri odată.

Fii divină, fii senzuală, plină de farmec, oferă-i multe trăiri și astfel te va plasa pe o poziție superioară, deoarece bărbatul Pești nu știe că de fapt acele foarte multe iubiri pe care le are încă din adolescență pornesc din dorința sa cea mare de a intra în contact cu divinitatea.

zodia Pesti

Bărbatul Pești nu cucereste, așa cum am mai spus, el doar se lasă cucerit, având în vedere că nici măcar nu alege, folosindu-se de conștient, el pur și simplu se lasă ales. În cazul în care vrei să-l ai, trebuie să te aștepți să parcurgi cel puțin 50% din drumul pe care va trebui să ajungi la el.

Bărbatul Pești trebuie să fie intuit, el niciodată nu va fi precis, așteaptă să fie ghicit, iar dacă îi pui o întrebare directă, atunci va aluneca imediat înapoi în oceanul său. Nu-l presa să fie concret, nici să-ți răspundă rapid, trebuie să fii tu cea care îl citește și îl intuiește fără prea multe interogatorii.

Astea înseamnă desigur că atunci când vrei să pui mâna pe el trebuie să-ți dezvolți toate simțurile la cote maxime, să ți le ascuți și să te aștepți la cele mai contradictorii situații din întreaga ta viață.

Având în vedere că este un misterios, bărbatul Pești iubește și el femeile pline de șarm, de mister, motiv pentru care niciodată nu trebuie să îi te dezvălui pe deplin, niciodată să nu îl lași să vadă tot, păstrează mereu câte ceva nou. În plus, trebuie să fii conștientă și de faptul că pentru acest nativ nu există căsnicie sigură, ci doar o viață plină de aventuri, chiar dacă acestea au loc doar la nivelul imaginației.

Trebuie să ai foarte multă forță mentală, să poți fi tu cea care îl îndreaptă către decizii și cea care are puterea, deși nu-i lăsa impresia că este controlat sau ținut în cusca, va încerca să fugă cât ai zice „peste”. Fă în așa fel încât să înțeleagă că relația voastră a pornit din magie.

Bărbatul Pești este adesea considerat un visător și un romantic incurabil. Acesta apreciază conexiunile profunde, emoționale și este în căutarea unei partenere care să îl înțeleagă la un nivel profund. Este cunoscut pentru empatia sa și pentru capacitatea de a se simți conectat la univers.

Dacă vrei să intri în inima lui, este esențial să arăți autenticitate, sensibilitate și o deschidere către lumea emoțională. În plus, dacă te întrebi cum se potrivește bărbatul Pești cu alte zodii și cum poți naviga prin complexitatea relației cu el, te invit să citești compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Pești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.