Interpretare vis în care prinzi un hoț chiar atunci când îți fură portofelul

0
11384

Visul în care prinzi un hoț furându-ți portofelul reprezintă griji materiale. Dacă vezi hoțul, înseamnă că ești conștient că undeva ai o scăpare la bani, din cauza neatentiei ori a încrederii prea mari pe care o acorzi unei persoane.

Dacă îl prinzi, reprezintă faptul că reușești să oprești o afacere de la prăbușire.

Portofelul, dacă este gol, poate să însemne că cineva nu dorește ca tu să avansezi la serviciu ori există persoane care încearcă să te oprească să ajungi acolo unde dorești tu.

Are legătură și cu sănătatea fizică, și anume, dacă visezi că ți se fură portofelul, este cazul să faci o vizită la medicul de familie să vezi dacă nu ai vreo afecțiune de care încă nu îți dai seama.

În cazul în care prinzi hoțul, este de bine, și anume, reușești să remediezi ceva, reușești să descoperi o boală sau chiar să pui capăt unei afecțiuni.

hot de portofel

Când portofelul tău este plin cu bani și îți este furat, te anunță că s-ar putea să pierzi o moștenire. Faptul că vezi hoțul sau că îl prinzi trebuie să-ți redea încrederea în tine, te anunță că vei rezista și îți vei învinge dușmanii, indiferent cât de ascunși sau de diabolici sunt ei.

Dacă în portofelul tău sunt doar monede metalice, adică mărunțiș, înseamnă că trebuie să fii atent(ă) la studiile tale, la lecțiile de la școală ori la tot ce reprezintă cursuri de învățământ, precum și la examene, deoarece există șansa să nu le iei pentru că cineva îți distrag atenția.

Dacă hoțul e negricios sau are haine închise la culoare, ar trebui să-ți faci analize la ficat, dacă e roșiatic sau are haine roșii, ar trebui să-ți faci niște analize la sânge.

Citește și:  Interpretare vis în care ești la Judecata de Apoi

Dacă hoțul e galben sau are haine galbene, ar trebui să-ți faci teste la rinichi, iar dacă e alb sau îmbrăcat cu haine de culoare albă, poate ar fi bine să-ți faci o analiză la plămâni sau sistemul respirator.

Dacă vezi hainele hoțului având o nuanță de albastru, atunci nu ar strica să-ți faci un control neurologic, căci s-ar putea ca stresul să-ți afecteze starea de sănătate.

furi portofel

Dacă apare culoarea verde în vestimentația lui, atunci ar fi indicat să mergi la clinică pentru un control cardiac, iar dacă apare culoarea roz, pot interveni niște disfuncții ale aparatului de reproducere.

Când apar aceste culori și portofelul e gol, înseamnă că afecțiunile te pândesc ori sunt ușoare și tocmai le-ai depășit.

Atunci când portofelul e plin, e puțin mai grav și trebuie acordată o atenție mai mare afecțiunilor fizice. Dacă eventual te trezești cu mai mulți hoți deodată, asta anunță niște evenimente inedite care vor avea loc în curând în viața ta.

Este natural să te simți confuz sau curios când visezi că prinzi un hoț. Acest tip de vis poate părea atât de real încât începi să te întrebi dacă e un semn sau un avertisment din partea subconștientului tău.

De multe ori, asemenea vise sunt legate de nevoia noastră de securitate și control în viața de zi cu zi.

Dacă te-ai întrebat vreodată ce alte semnificații ar putea avea visele legate de furt, poate că ai dori să explorezi și alte interpretări ale viselor despre furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.