Interpretare vis in care prinzi un hot chiar atunci cand iti fura portofelul

0
11165
Interpretare vis in care prinzi un hot chiar atunci cand iti fura portofelul

Visul in care prinzi un hot furandu-ti portofelul reprezinta griji materiale. Daca vezi hotul inseamna ca esti constient ca pe undeva ai o scapare la bani, din cauza neatentiei ori a increderii prea mari pe care o acorzi unei persoane. Daca il prinzi reprezinta faptul ca reusesti sa opresti o afacere de la prabusire.

Potofelul daca este gol poate sa insemne ca cineva nu doreste ca tu sa avansezi la serviciu ori exista persoane care incearca sa te opreasca sa ajungi acolo unde doresti tu. Are legatura si cu sanatatea fizica, si anume daca visezi furandu-ti-se portofelul e cazul sa faci o vizita pe la medicul de familie sa vezi daca nu ai vreo afectiune de care inca nu iti dai seama. In cazul in care prinzi hotul e de bine, si anume reusesti sa remediezi ceva, reusesti sa descoperi o boala sau chiar sa ii pui capat unei afectiuni.

Cand portofelul tau este plin cu bani si iti este furat te anunta ca s-ar putea sa pierzi o mostenire. Faptul ca vezi hotul sau ca il prinzi trebuie sa iti redea increderea in tine, te anunta ca vei rezista si iti vei invinge dusmanii indiferent cat de ascunsi sau de diabolici sunt ei.

furi portofel

Daca in portofelul tau sunt doar monede metalice, adica maruntis, inseamna ca trebuie sa fi atent(a) la studiile tale, la lectiile de la scoala ori la tot ce reprezinta cursuri de invatamant precum si la examene, deoarece exista sansa sa nu le iei pentru ca cineva iti distrage atentia.

Citește și:  Interpretare vis in care te uiti la televizor si este o stire despre tine

Daca hotul e negricios  sau are haine inchise la culoare ar trebui sa iti faci analize la ficat, daca e rosiatic sau are haine rosii ar trebui sa iti faci niste analize la sange. Daca hotul e galben sau are haine galbene ar trebui sa iti faci teste la rinichi iar daca e alb sau imbracat cu haine de culoare alba poate ar fi bine sa iti faci o analiza la plamani sau sistemul respirator. Daca vezi hainele hotului avand o nuanta de albastru atunci nu ar strica sa iti faci un control neurologic caci s-ar putea ca stresul sa iti afecteze starea de sanatate.

Daca apare culoarea verde in vestimentatia lui atunci ar fi indicat sa mergi la clinica pentru un control cardiac iar daca apare culoare roza pot interveni ceva disfunctii ale aparatului de reproducere. Cand apar aceste culori si portofelul e gol inseamna ca afectiunile te pandesc ori sunt usoare si tocmai le-ai depasit.

Atunci cand portofelul e plin e putin mai grav si trebuie acordata o atentie mai mare afectiunilor fizice. Daca eventual te trezesti cu mai multi hoti deodata asta anunta niste evenimente inedite care vor avea loc in curand in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.