Interpretare vis in care apare un politist

1
12579
Interpretare vis in care apare un politist

Interpretarea viselor in care apare un politist. Atunci cand visezi un politist ori ca vorbesti cu el inseamna ca vei merge sa vezi niste cunostinte sau prieteni la ei acasa.

Daca visezi ca un politist vrea sa vorbeasc cu tine pe strada si se baga in vorba cu tine sau daca tu fugi de un politist inseamna ca in realitate va trebui sa iti ceri iertare fata de o persoana pe care ai jignit-o sau i-ai facut ceva rau.

Daca visezi un politist se spune ca acesta de cele mai multe ori aduce numai probleme, nenorociri, multe griji pe cap, framantari si agitatie in jur. Daca visezi un politist cu care vorbesti se mai spune si ca o buna perioada de timp nu vei avea liniste, necazurile nu iti vor da pace.

Se mai poate vorbi si depsre faptul ca atunci cand visezi un politist, ai constiinta incarcata, ai facut ceva rau si ti-e frica sa nu fii prins, ai regrete, greseala fiind facut ori in fata unei persoane cunsocute ori in fata legii, nu ai respectat anumite norme morale sau conventii sociale general valabile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o pacaleala

1 COMENTARIU

  1. Aiurea… si, cand tu ceri sprijin politiei? Cand cu tn se comporta minunat un politist? Care sare iute sa te ocroteasca de niste prost crescuti ce se pliara in spatele tau pe drum si te ocroteste, iti da sa manci, iti vb din inima cu caldura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.