Interpretare vis în care apare un xilofon

0
171
Interpretare vis in care apare un xilofon

Xilofonul din vis, asemenea altor instrumente muzicale, simbolizează veselie, voie bună, poate chiar participarea la o distracție de proporții, alături de prieteni dragi sau alături de familie.

Xilofonul, în realitate, este un instrument muzical ce produce sunete prin lovitura a diferitelor bare de lemn.

În vis, acesta poate simboliza nevoia de armonie și echilibru în viața de zi cu zi. Asemenea notele unui xilofon, evenimentele din viața noastră pot avea nevoie de o coordonare corectă pentru a produce o melodie plăcută.

Astfel că, dacă visezi că tu cânți ceva la xilofon, sau dacă visezi pe altcineva, mai ales dacă este o persoană cunoscută ție, care cântă la xilofon, înseamnă că vei fi invitat la o aniversare, la o petrecere la care te vei simți foarte bine.

Instrumentele muzicale care apar în vis, de regulă, sunt semn de sărbătoare, de veselie.

În schimb, dacă visăți că instrumentul respectiv nu sună bine, deci nu este acordat corespunzător, este posibil să fiți implicați într-o ceartă, într-un mic necaz, posibil accident, care nu va fi chiar grav.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un bal

Pe de altă parte, în cazul în care visăți un maestru care cântă la xilofon, înseamnă că veți reuși să vă îndepliniți toate scopurile în viitorul apropiat, iar cei din jur vă vor arăta foarte multă apreciere, foarte mult respect, mai ales pentru că sunteți perseverent și știți să luptați pentru ceea ce vi se cuvine.

Puteți consulta și simbolul pentru cuvantul „percuție”.

Pe lângă aceasta, xilofonul poate reprezenta și amintirile din copilărie sau o perioadă mai simplă a vieții. Pentru mulți, acest instrument este asociat cu jocurile și muzica din primii ani de viață.

Dacă în vis te găsești cântând la xilofon, s-ar putea să simți o dorință de reconectare cu acea parte a trecutului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.