Descendent în Capricorn

0
2437
Descendent in Capricorn

Nativul cu descendent în Capricorn subliniază faptul că nu prea știe să se alinieze cu persoanele care nu i se potrivesc, el fiind un expert în situații de genul acesta. În relațiile personale, care țin de sentimente, poate să arate o prudență continuă, o reținere sau poate chiar o timiditate, motiv pentru care se va căsători foarte târziu, iar nevoia de căsătorie îi va porni din dorința de a avea și el un statut social sau o siguranță că cineva îi este alături.

Acest nativ nu se va grăbi deloc să se căsătorească, dorind înainte de toate să își clădească o situație financiară pe care să se bazeze, iar în cele din urmă să ajungă să își găsească și el un partener de viață, căruia să știe că are ce să-i ofere și de la care știe că poate primi.

Având Descendentul în Capricorn, o persoană tinde să caute echilibru și structură în relații. Aceasta semnificație astrală este strâns legată de responsabilitate și dorința de a construi ceva durabil.

Fie că este vorba de carieră, familie sau alte aspecte ale vieții, nativii cu această poziție astrală tind să fie foarte concentrați pe realizări pe termen lung. În relații, aceștia pot fi atrași de parteneri care le oferă stabilitate și siguranță, și care îi sprijină în atingerea obiectivelor lor.

Nativii cu descendent în Capricorn vor atrage persoane mature, responsabile, ambițioase, într-o oarecare măsură chiar autoritare am putea spune, sau într-o singură idee, persoane care să fie stăpânul sau ghidul relației.

Căsnicia, oricât de târziu ar fi pornită, va fi una de durată, apărută la vârsta la care deja nativul este „copt” și inițiat în ale vieții. Dacă însă în relația sa de cuplu va apărea un eșec, divorțul va ieși mereu din discuție din frica de a nu fi judecat de familie sau de cei apropiați și desigur din teama de a nu rămâne singur.

Citește și:  Cum seduci barbatul Fecioara

Capricorn

Nativul cu descendent în Capricorn își poate cunoaște perechea chiar în cadrul serviciului, având în vedere că el este un om responsabil, pentru care munca este pe primul loc, și desigur acea relație pornită la serviciu va fi direct proporțională cu cariera sa.

Partenerul pe care îl va alege va fi unul pe care îl va vedea ca un sprijin pe plan profesional sau pe plan social, desigur un om matur, care își dorește să aibă grijă de oameni, să îi ocrotească. În concluzie, despre ceea ce are nevoie un astfel de nativ, totul se rezumă la protecție, la siguranță, iar din acest punct de vedere nu excludem relația cu un partener mult mai în vârstă față de el.

În același timp, se prea poate ca nativul cu descendent în Capricorn să aleagă foarte bine să stea și singur toată viața, ori abia spre sfârșitul ei să se alăture cuiva, sau mai bine spus să accepte pe cineva în viața sa, iar atunci când va face acest pas, totul se va concretiza printr-o oarecare singurătate petrecută în doi.

La baza căsătoriei nu va sta iubirea în niciun caz, va sta doar stabilitatea materială, dorința de a avea siguranță, iar pasul cel mare va fi făcut numai în momentul în care va considera că își poate asuma un astfel de rol, de viață trăită în doi, în același timp singur.

Răbdarea nativului cu descendent în Capricorn față de partener este foarte mare, fiind și un excelent sfătuitor, însă atmosfera în care se va încadra nu va fi una tocmai caldă, totul concretizându-se în respect reciproc, distanță și răceală, partenerul ideal fiind desigur unul născut în zodia Capricorn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.