Interpretare vis în care apare ridiche

0
3041
Interpretare vis in care apare ridiche

Atunci când visezi o ridiche înseamnă că vei reuși să intri în ridicol în fața celor din jur, în public, va râde lumea de tine. Ridichea mai simbolizează și gelozie excesivă, posesivitate, iar dacă visezi o legătură întreagă de ridichi înseamnă că ești un om mult prea timid, prea inhibat.

Atunci când visezi că scoți ridichi din pământ înseamnă că vei avea o perioadă plină de stres, devii vulnerabil și poți fi rănit ușor. Dacă visezi că mănânci ridichi înseamnă că ești un om perseverent și îți place să muncești, iar dacă visezi o ridiche roșie înseamnă că nu vei avea nicio problemă cu sănătatea și vei lupta să ajungi acolo unde vrei, îți place să preiei conducerea.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că ridichea din vis nu prevestește deloc lucruri bune în viața celui căruia îi apare, având în vedere că o legătură mare de ridichi poate să îți prevină probleme majore de sănătate pe care le vei recupera însă numai după lungi tratamente.

Citește și:  Interpretare vis în care apar caise

Dacă o femeie sau o fată visează o ridiche înseamnă că ea nu va avea nici un pic de credibilitate în fața celor din jurul său și nu va fi deloc luată în seamă.

În unele tradiții se spune că atunci când visează o ridiche înseamnă că i se va întoarce acasă o rudă pe care nu a mai văzut-o de multă vreme sau cineva apropiat va ieși de la penitenciar, va fi eliberat.

Nu numai forma, dar și culoarea unei ridichi în vis poate adăuga un strat suplimentar de interpretare. Când visăm la legume roșii, precum roșiile, sau la actul de a ne înroși, intrăm într-o discuție despre pasiune și emoție. Aprofundează aceste nuanțe ale interpretării viselor pentru a decodifica mesajele ascunse ale subconștientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.