Interpretare vis în care apare o stână

0
1055
Interpretare vis in care apare o stana

Atunci când visezi că ești la stână ori te uiți la o stână înseamnă că vei putea să te reintâlnești cu o persoană iubită mai de mult sau să regăsești un prieten foarte vechi.

Se mai spune că atunci când visezi că deschizi poarta la o stână înseamnă că vei avea multe discuții aprinse în casă, cu familia, și vei avea și foarte multe probleme cu cunoscuții sau chiar în grupul de prieteni. În tot acest context se mai poate întâmpla să te cerți foarte tare cu partenerul de viață, chiar până la despărțire.

Atunci când visezi o stână goală înseamnă că te simți debusolat, simți că nu te mai îndrepți nicăieri, că viața ta nu are niciun rost, și totul te poate duce la o foarte mare frustrare, dacă nu încerci să te reglezi și să-ți dai seama ce vrei cu adevărat.

stana

Atunci când visezi că închizi poarta la o stână înseamnă că o persoană cunoscută și foarte apropiată de tine nu îți oferă nici un pic de încredere, motiv pentru care vrei să pui capăt relației.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un jurnal

În cazul în care visezi că ai o stână plină înseamnă că ți se vor ivi foarte multe șanse în viață, norocul va fi de partea ta, și trebuie să profiți de ele, să îți împlinești destinul, deoarece în caz contrar vei regreta și vei avea numai de pierdut.

Stânele, în vise, pot fi simboluri puternice ale protecției și adăpostului. Ele pot reprezenta un loc sigur în care te poți retrage sau un loc unde găsești alinare și confort. În tradițiile vechi, stânele erau considerate spații sacre, adăpostind oile și protejându-le de prădători.

Dacă în visul tău stâna este plină de oi, acesta poate sugera că te simți protejat și sprijinit. Pe de altă parte, o stână goală sau în paragină poate indica sentimente de singurătate sau pierdere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.