Interpretare vis în care apare un psiholog / psihoterapeut / psihiatru

0
2198
Interpretare vis in care apare un psiholog psihoterapeut psihiatru

Dacă visezi că ești tratat de un psiholog înseamnă că simți nevoia unui prieten, vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te sfătuiești și care să te sprijine.

Psihologul din vis nu reprezintă neapărat o persoană pe care o vrei alături ci poți fi chiar tu, mai exact o parte din tine care te consiliază mereu.

Poate să reprezinte de pildă conștiința ta și rațiunea ta, reliefând astfel faptul că mereu stai și cugeți lucrurile înainte de a acționa în consecință.

Dacă visezi că mergi la un psihoterapeut înseamnă că vei avea parte de foarte multe certuri cu cei din jur, deoarece ești o persoană orgolioasă și niciodată nu accepți ceea ce ți se spune.

Dacă visezi că mergi la psihiatru și te tratezi cu pastile înseamnă că cineva nu are încredere în tine, vrea să îți facă rău.

Pe de altă parte, psihiatrul din vis mai reprezintă și faptul că tu însuți ai nevoie de foarte multe sfaturi, trebuie să fii susținut în permanență și supravegheat deoarece nu prea ai motivații de a duce la final lucrurile.

Citește și:  Interpretare vis în care apare ceva detonat

Dacă ești interesat să afli mai multe despre simbolismul viselor legate de psihologie și interpretarea lor, te invităm să citești și articolul nostru despre interpretarea visului în care pici la testul psihologic. Poate oferi o perspectivă suplimentară asupra acestui subiect. Poți accesa articolul aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.