Interpretare vis în care apar animale

1
1992
Interpretare vis in care apar animale

În cazul în care visezi că te amenință animale, înseamnă că vei afla informații noi de la prieteni dragi care, posibil, te vor bucura, însă dacă visezi un singur animal, înseamnă că pe tine sau pe cineva apropiat te pândește o boală gravă.

Totodată, dacă visezi că te înconjoară animale, atunci înseamnă că trebuie să îți contactezi vechii prieteni de care ai uitat din cauza stresului zilnic, deoarece aceștia îți lipsesc.

Animalele mai simbolizează și refulările noastre, instinctele sălbatice care stau uneori ascunse înăuntru, însă dacă visăm un animal sălbatic care este agresiv, înseamnă că exact așa suntem și noi, iar când animalul este blând și prietenos, acesta simbolizează o fire plăcută, agreabilă.

iepure

Animalul din vis mai poate fi și reprezentantul părții sexuale a fiecărui om, însă o sexualitate mai agresivă, plină de primejdii pentru adevărata natură umană.

Animalele în vise pot avea semnificații variate, în funcție de specia animalului și de contextul visului. De exemplu, un leu în vis poate simboliza curaj și forță, în timp ce un fluture ar putea reprezenta transformare și frumusețe efemeră. Analizarea comportamentului animalului, precum și a sentimentelor tale față de acesta în vis, poate oferi indicii importante despre semnificațiile subconștiente.

Citește și:  Interpretare vis în care apare gazela

Animalele în vise pot reflecta și aspecte ale personalității tale sau pot fi mesaje ale subconștientului tău legate de relațiile cu cei din jur. Pentru o perspectivă mai largă asupra simbolismului animalelor în diferite contexte, inclusiv la ghicitul în cafea, te invităm să consulți articolul nostru despre interpretarea semnelor și simbolurilor în forma de animale, disponibil aici.

1 COMENTARIU

  1. Buna . Am avut un vis in care se facea ca eram , eu si iubitul meu, pe un drum , ingust cam de 2m, prevazut cu un gard de jumatate de metru , de culoare alba si din lemn, pe un deal, care urca catre o casa unde ne astepta,o familie. Dar pe drum latrau caini care erau in casele oamenilor. O femeie iesise dintr-o casa si isi stapanise cainele ca sa trecem noi. Am ajuns la acei oameni ce ne asteptau si am stat acolo , fiind primiti frumos de catre ei. Cand sa ne intoarcem ei au spus ca vor sa ne ajute sa ne intoarcem si ca vor sa ne conduca. Ne-am trezit ca mergeam pe drumul inapoi dar inconjurati si de alti caini , iepuri , erau si lupi si pe langa mine era un urs mare ce statea aproape de mine. La un moment dat alegam amandoi cu animalele ce ne insoteau. Era o harmalaie pe drum de la acei caini ce erau in casele oamenilor , dar nu ne-au atacat nici unul. Mai era o portiune de drum si se intrezarea o padure mare. Cand deodata femeia ce iesise pe drumul urcarii si isi domolise cainele , ne astepta cu cainele in fata casei si il tinea cu cu un cutit in mana cu intentia de al omora. Femeia striga la mine: Vezi, eu ti-am spus ca este bland , ca uite sta sa il omor! Eu m-am oprit din drum si tipam in gand sa nu il omoare , dar ea nu putea sa imi auda tipatul din mine. Ursul care era in spatele meu ,vazand ca eu ma opresc m-a impins cu botul sa alerg mai departe si o lua in fuga pe langa mine , strigandu-mi prin gand : Nu te opri mergi mai departe, haide! Pe drum mereu auzeam glasul iubitului meu , care imi spunea prin gand : Iubire , nu te opri , eu sunt in spatele tau… Stiu ca m-am mai oprit o data uitandu-ma inapoi la femeia aia , si vazusem o fetita de 7-8 ani care plangea langa femeia ce omorase cainele si mi-am dat seama ca nu mai pot face nimic, m-am intors si am intrat in padure…. Multumesc anticipat. Binecuvantari si impliniri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.