Interpretare vis în care apare o barză

0
15880
Barza, Foto: ghadinews.net

Dacă visați o barză în cuib sau pe un câmp înseamnă că trebuie să vă pregătiți de un botez sau de o nuntă, iar dacă barza din vis zboară înseamnă că veți avea o serie de activități foarte încurajatoare cu care vă veți ajuta familia.

În cazul în care în vis vi se arată un cuib, fie plin, fie gol, acesta simbolizează faptul că în viața dumneavoastră sunt mulți copii; nu se referă la fertilitate sau la o nouă naștere.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visați o barză, aceasta este semn de rău: toate planurile vor lua o întorsătură gravă, iar o barză în cuib ce apare în vis mai simbolizează și probleme mari, necazuri pe care le puteți avea cu cei dragi.

barza

Când visați că o barză zboară pe deasupra capului înseamnă că nu mai aveți de ce să vă fie frică; veți depăși toate obstacolele. În momentul în care visați că o barză stă pe câmp, înseamnă că cineva din familie se va căsători din dragoste.

Mai multe berze care stau în cuib și vă apar în vis reprezintă faptul că situația financiară vi se va îmbunătăți; iar o pereche de berze simbolizează tot căsătorie în viitorul apropiat pentru cineva sau chiar pentru cel care visează.

Dacă visați o barză rănită, este posibil să reușiți să scăpați de necazuri. În cazul în care visați o barză care stă pe loc, ca o stană de piatră, înseamnă că veți avea parte de foarte multe necazuri, chiar primejdii în familie.

Când vă uitați la o barză în vis și o admirați, înseamnă că veți primi vorbe dulci; cineva vă demonstrează afecțiunea sa.

Iar când visați o barză care zboară iute, înseamnă că vă obosiți foarte mult la locul de muncă și din acest motiv nu veți reuși să aveți vreun câștig în plus, nu reușiți să dați randament. Mai multe berze care zboară gradual în card înseamnă și că veți fi surprins cu multe noutăți frumoase.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un dihor

În altă ordine de idei, barza din vis mai poate simboliza și un nou scop pe care vreți să-l definiți în viață; vă orientați către o altă etapă. Totuși, mai poate indica și faptul că veți primi oaspeți în casă, la care nu vă așteptați.

De regulă, femeile care visează o barză se tem că nu cumva să rămână însărcinate, dar barza din vis nu are nicio legătură cu copiii ce urmează să vină. Ea mai reprezintă și sănătate, sau îmbunătățirea unei probleme; lucrurile vor lua o întorsătură frumoasă. Veți avea mai multă energie și vă veți bucura mai mult de viață.

Grecii antici erau de părere că o barză bătrână trebuie să fie hrănită de pui, să fie îngrijită. Astfel, se spune că cei care visează o barză trebuie să-și amintească de părinți, să le ofere mai multă atenție și poate chiar un ajutor financiar, dacă aceștia sunt foarte bătrâni.

berze

Barza care zboară armonios poate să simbolizeze și faptul că vom avea parte de o exaltare sufletească, înțeleasă ca evoluție. Ne vom simți liberi, fără constrângeri, lipsiți de compromisuri și vom pasi către o etapă mai matură, plină de armonie și echilibru.

Semnificația unei barze în vis nu este izolată, ci adesea interconectată cu alte simboluri și elemente din vis. De exemplu, dacă barza apare într-un mediu natural versus un mediu urban, semnificația ar putea varia.

În plus, comportamentul barzei în vis, fie că zboară, stă pe un picior sau aduce un pachet, poate oferi indicii suplimentare despre ce anume încearcă subconștientul tău să comunice.

Dacă te interesează și alte simboluri legate de barză, cum ar fi un cuib, acesta ar putea avea și el o semnificație aparte.

Un cuib în vis poate indica siguranță, casă și familie, aducând un strat adițional de înțelegere visului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.